Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

run bulgaria 2022

RUN BULGARIA

сезон 2022


logo sd + logo nike
banner with runners desktop
banner with runners mobile

SPORT DEPOT отново е партньор на състезанията от RUN BULGARIA. Тази година като партньор на събитията се включва и престижният спортен бранд Nike.

Състезанията са подходящи за всички спортни ентусиасти и любители на бягането. В тях могат да се включат както професионални бегачи и любители, така и хора, които искат да поставят началото на своя здравословен и физически активен начин на живот.

RUN BULGARIA стартира през 2018-а г, утвърди се през 2019-а и доказа своята устойчивост през 2020 г. и 2021 г. Настоящата 2022 г. ще бъде петата година от създаването на веригата състезания. Освен състезания по бягания в различни краища на България RUN BULGARIA провежда ежегоден семинар с основна тема проблемите на бягането, събития с детска атлетика, церемония за награждаване на най-добрите български бегачи, както и други събития свързани с бягането и здравословния начин на живот.

Предизвикай себе си! Регистрирай се, участвай и можеш да спечелиш награди от SPORT DEPOT и Nike.

Специално за клиентите на SPORT DEPOT използай промокод runbul2022extra за отстъпка 50%.

RUN BULGARIA

RUN BULGARIA

Специално за клиентите на SPORT DEPOT използай промокод runbul2022extra за отстъпка 50%.

ЗАПИШИ СЕ ЗА УЧАСТИЕ


ПАЗАРДЖИК РЪН

08.09


БИСТРИЦА РЪН

24.05


ПОМОРИЕ РЪН

22.05


ВИДИН РЪН

15.05


ЯМБОЛ РЪН

17.04


ГАЛЕРИЯ