Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Click&Collect

Поръчай онлайн и вземи от магазин с безплатна доставка

Услугата Click&Collect ти дава възможност да поръчаш онлайн дрехи, обувки, аксесоари или велосипед и да вземеш своята поръчка от удобен за теб магазин SPORT DEPOT в удобно за теб време и с безплатна доставка. Услугата е валидна във всички магазини SPORT DEPOT с изключение на тези в Сливен, Хасково, Кърджали, Банско и Боровец.

Възползвай се от услугата лесно в 4 стъпки

СТЪПКА 1: ИЗБЕРИ И ПОРЪЧАЙ

Избери желаните продукти от сайта sportdepot.bg и ги добави в количката. За поръчка ти е нужна регистрация. Ако нямаш, виж как да си направиш тук.

СТЪПКА 2: ИЗБЕРИ МАГАЗИН ЗА ДОСТАВКА

При поръчката избери опцията „Доставка до магазин SPORT DEPOT“. От падащото меню посочи удобния за теб магазин*, от който да вземеш доставката си.

СТЪПКА 3: ПЛАТИ ОНЛАЙН

Плати поръчката си онлайн с кредитна или дебитна карта. Бъди спокоен - ако се откажеш от поръчката си, ние ще ти върнем парите - в брой на касата на магазина.

СТЪПКА 4: ВЗЕМИ ПОРЪЧКАТА В УДОБНО ВРЕМЕ

Ще получиш известие по имейл, че поръчката ти е в магазина и можеш да я вземеш. Стандартният срок за обработка на поръчки Click&Collect е до 5 работни дни.

ПОЛЗИТЕ ОТ УСЛУГАТА CLICK&COLLECT

Получаваш възможността да видиш и изпробваш продукта на място.

Резервираш продукта и си гарантираш, че той няма да бъде изчерпан.

Вземаш поръчката когато ти е удобно в работното време на магазина.

Можеш да получиш съвет или да купиш нещо, което си пропуснал.

Допълнителни условия

• За да ползваш услугата Click&Collect, поръчката се заплаща с кредитна или дебитна карта. Ако се откажеш от поръчката, ще ти върнем парите на място. При желание от твоя страна можем да ти върнем парите и по банков път в законоустановения срок от 14 дни. 
• Поръчката ти може да бъде взета и от друг човек. В този случай трябва да му предоставиш уведомителния имейл с номера на твоята поръчка.