Как се използва ваучер

Направи пазаруването лесно и приятно и изпрати послание за здраве и сила на любим човек, приятел или колега. Подари онлайн ваучер за пазаруване в SPORT DEPOT и дай свобода на този, за когото е подаръкът, сам да избира от уюта на дома си.

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ОНЛАЙН ВАУЧЕРА НА SPORT DEPOT

· Онлайн ваучерът на SPORT DEPOT можеш да ползваш само в нашия интернет магазин - www.sportdepot.bg.
· Онлайн ваучерът е със срок на валидност 2 години.
· Онлайн ваучерът можеш да използваш за пълно или частично заплащане на продукти в интернет магазина ни - www.sportdepot.bg.
· Онлайн ваучерът може да се ползва частично, на няколко пъти, до пълното изчерпване на сумата в него в срока на валидността му.
· Онлайн ваучерът е предназначен за подарък и след купуването и предоставянето му на трети лица НЕ може да бъде върнат срещу паричната му равностойност.
· При отказ от сделка, платена с ваучер, се възстановява стойността на ваучера (или се издава нов ваучер на тази стойност). Сумата не се възстановява в брой или по банков път.

как да поръчаш онлайн ваучер?

Лесно е - избери желаната сума, следвай стъпките и получи ваучера по имейл.
Зарадвай близък, направи пазаруването лесно и приятно, като му дадеш свободата сам да избере желания подарък.
• Онлайн ваучерът за подарък не се генерира автоматично и срокът за обработката му е до 3 работни дни.
• При покупка на онлайн ваучер за подарък с наложен платеж ще получиш фактурата за продукта и кода с ваучера в плик.
• Ако заплащането е с карта или банков превод, ще получиш онлайн ваучера и фактурата в електронен формат на пощата, с която е направена регистрацията в нашия сайт.
• Ако при предплатена поръчка желаеш да получиш кода на физически носител по куриер, моля, свържи се допълнително с нас, за да заявиш желанието си.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАШ ОНЛАЙН ВАУЧЕР?

Въведи кода му в "Стъпка 1" от пазаруването в специално създаденото поле "Въведи код за ваучер", след това натисни бутона "Приложи кода" и продължи с финализирането на поръчката.

Ваучер за подарък за магазини SPORT DEPOT можеш да си купиш и във всеки наш магазин с изключение на магазините ни в Боровец, Банско и Кърджали. Пълен списък на нашите магазини: виж тук

· Избери ваучер и сам определи сумата, която искаш за заредиш в него. При покупка от магазин няма ограничения и лимити.
· Ваучерът за подарък може да се използва след като е активиран и зареден. Срокът му на валидност е 2 години.
· Той служи за пълно или частично заплащане на стока, като остатъчната стойност автоматично остава на ваучера. Можеш да провериш наличността му в магазини SPORT DEPOT.
· След използването на цялата наличност или изтичането на срока на валидност ваучерът става невалиден.
· Не е възможно повторно негово зареждане.
· Не може да се разменя срещу пари в брой и не се възстановява при кражба или загуба.
· При отказ от сделка, платена с ваучер, се възстановява стойността на ваучера (или се издава нов ваучер на тази стойност). Сумата не се възстановява в брой или по банков път.

МОЖЕШ ДА ПРЕОБРАЗУВАШ ОНЛАЙН ВАУЧЕРА ЗА ПОДАРЪК ВЪВ ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК ЗА МАГАЗИНИ SPORT DEPOT И ОБРАТНОТО

Ако желаеш, можеш да преобразуваш онлайн ваучера за подарък във ваучер за подарък, който важи само за магазини SPORT DEPOT. Това можеш да направиш, като се свържеш с нас на телефон 070190009. По телефона трябва да заявиш изрично желанието си да получиш ваучер за подарък, а не онлайн ваучер, и да посочиш номера на твоята поръчка.

Ако пък имаш ваучер за подарък и искаш да го преобразуваш в онлайн ваучер за подарък, изпрати ни снимка на ваучера за подарък на имейл [email protected] и заяви желанието си за преобразуване в онлайн ваучер за подарък. На снимката трябва отчетливо да се вижда кодът и сумата на ваучера за подарък. Очаквай потвърждение по имейл за успешно преобразуване на ваучера за подарък в онлайн ваучер за подарък. Срокът за преобразуването е до 2 работни дни. След конвертиране на ваучера за подарък в онлайн ваучер за подарък той може да бъде използван само онлайн на www.sportdepot.bg до неговото пълно изчерпване или до датата на изтичане.