Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Последно от блога

Run Bulgaria: Десетки бягаха по атрактивно трасе в състезанието „Поморие рън“ Run Bulgaria: Десетки бягаха по атрактивно трасе в състезанието „Поморие рън“ Десетки участници начело с кмета на община Поморие Иван Алексиев бягаха по дистанции от 2022 м и 10.57 км в съсезанието "Поморие рън". Трасето минава по плаж, черен път и асфалт между Поморийското езеро и Черно море.
Четвъртото издание на „Поморие рън“ е на 22 май Четвъртото издание на „Поморие рън“ е на 22 май Любителите на бягането и почитателите на красивите гледки ще се състезават на дистанции 10.25 км или 2 км, а атрактивното трасе минава по плажа между Поморийското езеро и Черно море. Всички участници, приели предизвикателството да се състезават в
Моделът обувки LOWA RENEGADE на 25: от бунтар до легенда Моделът обувки LOWA RENEGADE на 25: от бунтар до легенда Обувките RENEGADE на германският бранд LOWA стъпват на пазара преди 25 години. За четвърт век компанията продава над 12 милиона чифта, което превръща модела в най-продаваните туристически обувки в Европа. Вече 25 години Renegade предоставя на любителите н
Мъжките облекла Blend: за ценителите на удобството Мъжките облекла Blend: за ценителите на удобството Blend e част от семейството марки на датската компания DK Company. Брандът за мъжки облекла дебютира през 2010 година и набира популярност. Дрехите са с универсален дизайн, комфортни кройки, отличаващи се детайли
Дряновци са победителите във „Видин рън 2022“ Дряновци са победителите във „Видин рън 2022“ Атлетите от Локомотив–Дряново Стоян Владков и Маринела Нинова са победителите в състезанието „Видин рън“. Надпреварата в крайдунавския град дебютира като част от веригата Run Bulgaria.
Колекцията Antarctic Capsule на DIELSPORT: технологични и комфортни якета за приключения Колекцията Antarctic Capsule на DIELSPORT: технологични и комфортни якета за приключения Технологични материи, ергономичен дизайн и качество предлагат връхните дрехи от колекцията Antarctic Capsule на DIELSPORT. Те са част от богатата селекция туристически облекла в магазин SPORT DEPOT MEGA STORE и онлайн на sportdepot.bg.
SPORT DEPOT се включва в петото издание на Run Bulgaria SPORT DEPOT се включва в петото издание на Run Bulgaria SPORT DEPOT и престижният спортен бранд Nike с радост се включват в петото издание на Run Bulgariа, което през 2022 г. провежда 13 състезания в страната. Тази година влизат два нови шосейни пробега, като първият от тях е във Видин на 15 май.
SPORT DEPOT подкрепи Wings for Life World Run 2022 SPORT DEPOT подкрепи Wings for Life World Run 2022 Българската верига за спортни стоки SPORT DEPOT беше партньор на глобалната инициатива Wings for Life World Run. В събитието се включиха 161 892 участници от 192 националности, които стартираха в 165 страни в целия свят.