Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Последно от блога

Избор на туристическа раница – втора част Избор на туристическа раница – втора част Веднъж след като сте преценили каква раница ви трябва според обема и характеристиките, следващата стъпка е прилягането. Eто какво трябва вземете предвид при регулирането на раницата, така че да пасне оптимално
Сандали за туризъм: да ги носим ли и какви да изберем? Сандали за туризъм: да ги носим ли и какви да изберем? Сандалите винаги са били особен вид обувки, предизвикващи двуполюсни реакции сред туристите. Те обаче продължават да бъдат предпочитан избор при горещо време, като много от моделите не отстъпват по характеристики на затворените туристически обувки.
Първият юлски изгрев – вдъхновение за лято Първият юлски изгрев – вдъхновение за лято Мнозина от нас пазят поне един хубав спомен от посрещането на изгрева в първия ден на юли и нестихващото желание отново да му се насладят… И така посрещането на слънцето в средата на годината се превръща в традиция у нас от десетилетия.
Fusion CST - за балансирани кардио и силови тренировки у дома Fusion CST - за балансирани кардио и силови тренировки у дома Fusion CST e уред, с който комбинирате кардио и силови тренировки. Уредът с елегантен дизайн е с прецизно разаположени ролки с кабел и маховик с ефективна инерция, които ви дават възможност за разнообразни упражнения.
Избор на туристическа раница – първа част Избор на туристическа раница – първа част За Вашия преход в планината задължително е нужна раница. Предлаганите на пазара туристически раници на пръв поглед може да ви изглеждат еднакви, но истината е, че те имат много различия във функциите и правилният избор може да ви спести много неудобства и
На прага на лятото мислиш за почивката? Подготви се за нея! На прага на лятото мислиш за почивката? Подготви се за нея! Очакването на уикенд с приятели на плажа или на дълга ваканцията край морския бряг е вълнуващо. Опциите за прекрасна лятна почивка не са една и две. Подготви се за лятната почивка, вижте нашата селекция от топ марки с намаление до -40 процента.
Спорт за мозъка и тялото: бягай с RUN+ Спорт за мозъка и тялото: бягай с RUN+ Включи се в неделните стартове в столичния Южен парк, бягай към здраве! Инициативата "RUN+бягане“ включва индивидуални и групови занимания всяка неделя до края на октомври. Тя е за онези, които...