СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

SPORT DEPOT е водеща компания за внос и продажба на спортни стоки през последните над 20 години. Веригата разполага с повече от 20 търговски обекта в цялата страна, както и с интернет магазин.

Пазарувайки в SPORT DEPOT, купуваш от доказан лидер на пазара. Предлагаме решения за активен начин на живот, спорт и свободно време. При нас можеш да намериш богат избор от фитнес уреди, както и ски, сноубордове, ролери, велосипеди. Имаш възможност да ползваш гаранционен и извънгаранционен сервиз за фитнес уредите, както и сервизиране на останалите групи продукти.

Като търговец на спортна екипировка и облекла предлагаме услугата печат върху текстил, с която да персонализираш закупена в магазини SPORT DEPOTили онлайн на sportdepot.bg дреха чрез име и/или номер. Виж по-подробна информация за сервизирането на различните групи продукти

Информация за

ФИТНЕС СЕРВИЗ

Сервиз SPORT DEPOT е помощно звено от веригата SPORT DEPOT. Сервизните бази са разположени в над 10 града в цялата страна, като най-големите бази са в градовете София (Централен сервиз), Варна и Пловдив.
Сервиз SPORT DEPOT разполага с добре обучени и специализирани техници в областта на спортното и фитнес оборудване. Всеки техник минава през фирмено и сервизно обучение.

Предлаганите услуги от Сервиз SPORT DEPOT са:

- монтаж на предлаганите от фирмата уреди;

- безплатна доставка на уред в рамките на населеното място с магазин SPORT DEPOT;

- гаранционно и следгаранционно обслужване на предлаганите от фирмата уреди, като използваме оригинални части от производителите на предлаганите марки уреди;

- монтаж-демонтаж и преместване на фитнес уреди.

тел.: 02 412 80 13, факс: 02 401 65 45
моб. тел: 089 677 52 97
e-mail: [email protected]

Всички стоки в SPORT DEPOT са с гаранция от две години. За фитнес уредите имаш възможност тя да бъде удължена до 3 години. Удължена гаранция се получава при покупка на фитнес уред с доплащане на 10% от редовната цена на продукта, като се добавя 1 (една) допълнителна година гаранция към стандартната гаранция от 2 години.

Сервизният отдел на SPORT DEPOT предлага гаранционно и следгаранционно обслужване на предлаганите от фирмата уреди.

УСЛОВИЯ И ЦЕНОВА ЛИСТА ОТ 1 ОКТОМВРИ 2023 Г.

От 1 октомври 2023 година монтажът на всички фитнес уреди се заплаща по условията и цените от ценовата листа по-долу.
При заявка за монтаж извън градовете София, Варна, Пловдив и Стара Загора клиентът заплаща транспорт и монтаж!

ВИЖ ЦЕНИТЕ ОТ 1 ОКТОМВРИ 2023 ГОДИНА

Вид услуга: Цена / лв.
Монтаж велоергометър 40.00 лв.
Монтаж кростренажор 40.00 лв.
Монтаж бягаща пътека 50.00 лв.
Монтаж специализиран уред 40.00 лв.
Монтаж комбиниран уред 80.00 лв.
Монтаж тенис маса 50.00 лв.
Монтаж шведска стена 40.00 лв.
Монтаж барбекю 60.00 лв.
Такса пренос уред (хамалогия) 10.00 лв. на етаж Такса къща, партер и друг тип жилищна сграда, която няма асансьор, е 30.00 лв.
Такса посещение на адрес за извънгаранционен уред 40.00 лв.
Доставката на тенис маса е с фиксирана стойност 40.00 лв.
Транспорт (извън рамките на населеното място с търговски обект SPORT DEPOT) 0.50 лв. (за км в двете посоки)

Посочените цени са с включен ДДС

-Ако поръчаш фитнес уред онлайн и желаеш да ползваш услугата „монтаж“, избери директно опцията за монтаж от сайта (важи за велоергометри, кростренажори, бягащи пътеки и комбинирани уреди). Ако желаеш да ползваш услугата "монтаж" за друг уред, моля, свържи се с нас на телефон 070190009, за да го заявиш, като предоставиш номера на твоята поръчка.

-Ако купиш фитнес уред от наш магазин и желаеш монтаж, то за да заявиш монтаж, се обърни към нашите продавач-консултанти.

Ако има заявен монтаж от SPORT DEPOT, то той се извършва в работен ден, от 10.30 до 17.00 часа, като ще бъдеш информиран предварително за час на монтажа от страна на сервизния ни отдел.

При поръчка от магазин и заявен монтаж, то доставката и монтажът се извършват в рамките на три работни дни от датата на покупка в работно време, от 10.30 до 17.00 часа, като ще бъдеш информиран предварително за час на монтажа от страна на сервизния ни отдел.

Сервизирането на уредите се стремим да извършим до 14 дни от получаването на заявката за сервиз.

Доставката се извършва до входната врата на сградата, посочена като адрес за получаване.

Ако фитнес уредът е купен онлайн от sportdepot.bg и доставката е с куриер, за качване до етаж клиентът трябва да се свърже предварително с куриера и да го уточни допълнително.

Ако покупката е направена в наш магазин и е с достaвка и монтаж, то доставката също се извършва до входа за жилищната сграда. Ако уредът не може да бъде качен с асансьор до жилището на клиента, то той заплаща такса „хамалогия“ – 10 лева на етаж, а за къща, партер и друг тип жилищна сграда, която няма асансьор – 30 лева. Ако живееш в населено място, в което няма магазин SPORT DEPOT, то се заплаща и цена за транспорта, а за повече информация се обърни към продавач-консултантите в магазина.

ВАЖНО: По време на големите сезонни разпродажби в SPORT DEPOT (януари/февруари/март и юли/август/септември/до 20 октомври, Black Friday) онлайн поръчките имат удължен срок на доставка. Средният срок на доставка през този период е до 7 работни дни, като в зависимост от натоварването и обема поръчки в някои случаи срокът е възможно да достигне до 14 дни.

Може ли служители на Сервиз SPORT DEPOT да посетят клиент на адрес и той да не носи уреда до сервизна база?
- Да, сервизните техници могат да посетят клиент на адрес за отстраняване на проблем.

Може ли служители на Сервиз SPORT DEPOT да транспортират уред от адрес на клиент до сервизен център, където да се извърши ремонтът?
- Да, предлагаме услуга от врата до врата – вземане на уред, ремонтиране и връщане на клиента.

Задължително ли е уредите, закупени от SPORT DEPOT, да се монтират от сервизния отдел на фирмата, за да важи гаранцията?
- Не, монтажът на уреда е препоръчителен, а не е задължителен.

Клиентът дължи ли някакви пари, когато има проблем с уреда и той е в гаранционен срок?
- Не, клиентът не дължи никакви пари, свързани с транспортирането на уреда и процесите по отстраняването на проблема.

Информация за

Ски и Сноуборд

За обслужване и сервизиране на ски и сноуборд, фирма SPORT DEPOT работи в партньорство с фирма "Травентурия" ООД. Фирмата притежава едни от най-големите ски гардероби. Всяка година техните ски гардероби подменят 1/3 от наличното оборудване с ново. Ските и сноубордовете се сервизират на последен клас машини и със скъпи консумативи. Обслужването се извършва в базите им в к.к. Боровец и к.к. Банско, като сервизът разполага с най-големия у нас автоматизиран робот, който позволява изпълнение на разнообразие от услуги - от всекидневна вакса до сложни ремонти.

Срокът на изпълнение в зависимост от избраната услуга е 7 и 14 дни. Приемането и издаването на оборудването се извършва в магазин SPORT DEPOT MEGA STORE в София.

Стартът на сервизирането започва малко преди откриването на ски сезона - от октомври, така че да си подготвен за зимните изживявания, и работи до края на ски сезона – края на април. За ски сезон 2023/2024 SPORT DEPOT ще поднови приемането на екипировка за сервиз от 1.10.2023 г.

Цените и сроковете за изпълнение на предлаганите услуги от ски сервиза можете да видите ТУК

Информация за

Ролери и ролкови кънки

Сервиз SPORT DEPOT предлга сервизиране на ролкови кънки и ролери, предлагани от фирма SPORT DEPOT.
Услугите, които можем да ти предоставим:

- Смяна на колела;
- Смяна на спирачки;
- Смяна на лагери;
- Компононенти и шини;

тел.: 02 412 80 13, факс: 02 401 65 45
моб. тел: 089 677 52 97
e-mail: [email protected]

Артикулите могат да бъдат изпратени чрез куриер или доставени на място в сервизните ни бази, в градовете София, Варна, Пловдив и Стара Загора.

Информация за

Велосипеди

Сервиз SPORT DEPOT работи с външни сервизи, доказали се във времето като бързо и професионално сервизиране на велосипеди.

Тези сервизи са разположени в градовете София, Пловдив и Варна.
Изпрати или донеси твоя велосипед в една от сервизните бази на SPORT DEPOT в посочените градове. Ние имаме грижата да ремонтираме и върнем твоя велосипед в най-кратък срок.

Информация за

Печат върху текстил

SPORT DEPOT има собствен отдел за брандиране на надписи върху различни артикули от текстил. Техниката, която използваме, позволява на практика да се отпечата надпис на всякакъв вид материя: памук, полиестер и други деликатни материи.

Брандингът се извършва както по шрифтове на фирмата, така и при индивидуални шрифтове, предоставени от клиента.

Щамповане на име или номер 3.50 лв.
Щамповане име и номер 6.00 лв.
Щамповане на лого
Желателно е логото да бъде дадено във векторен формат за по-високо качество!
5. 00 лв.*
Щамповане на име, номер и лого 12.00 лв.
Щамповане на номер на популярен световен футболен клубен отбор с техния шрифт 20.00 лв.

За клубове цените се договарят допълнително.
Всички запитвания и заявки изпращайте на [email protected]

БРАНДИРАНЕТО СЕ ЗАПЛАЩА ПРЕДВАРИТЕЛНО И ПРОДУКТЪТ НЕ ПОДЛЕЖИ НА ЗАМЯНА ОСВЕН АКО Е ДОПУСНАТА ГРЕШКА ОТ SPORT DEPOT.

- Цена на брандирането - 15 лв.*
- При заявка за брандиране на номер и име клиентът трябва да заплати предварително поръчания продукт + цената за брандиране.**
- Продукт който е брандиран, не подлежи на замяна или връщане***

*Заявката се подава писмено на имейл [email protected], като съдържа точния текст за брандиране.
**Преводът трябва да бъде извършен по банковата сметка на SPORT DEPOT с основание за плащането номер на поръчката на клиента.
***При фабричен дефект на артикула или грешка в брандирането от страна на SPORT DEPOT продуктът ще бъде заменен с нов.