Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT София MEGA STORE

Адрес

бул. "Цариградско шосе" 143 до Интер Експо Център

Виж на картата

Работно време
понеделник - неделя: 10:00-20:00
Контакти
[email protected]
Специализирани сектори
0893 69 28 75

 


SPORT DEPOT MEGA STORE е най-мащабният проект на верига SPORT DEPOT в България – луксозен премиум магазин на четири етажа, който предлага уникално потребителско изживяване за всички любители на спорта и активния начин на живот. В сградата се помещава и отделен магазин за лимитирана селекция от обувки на премиум марки - DISTRICT.

SPORT DEPOT MEGA STORE

 

3000+ кв. м търговска площ

4 етажа по спортове

Подземен и безплатен паркинг

Зони за отдих и почивка

15 000+ артикула от любимите ти марки 

Огромна селекция над 120+ бранда

над 40 съотборници на твое разположение

DISTRICT магазин за обувки на премиум марки

Ела в магазин SPORT DEPOT MEGA STORE и се възползвай от услугата „биомеханичен анализ на ходила и стойка“ с MyFootBalance. Разбери какво е твоето състояние и предотврати болките, дискомфорта и травмите.

Анализът включва:
☑ определяне на типа свод
☑ начина на стъпване
☑ кривене на глезена

Направи стъпка към по-добро здраве, сканирай ходилата си с MyFootBalance 3D скенера безплатно

Ти си фен зимните спортове, ски или сноуборд любител? SPORT DEPOT ще ти помогне да подготвиш своята зимна екипировка за нов старт на пистите с професионални сервизни услуги. За обслужване и сервизиране на ски и сноуборд SPORT DEPOT работи в партньорство с фирма "Травентурия" ООД. Ските и сноубордовете се сервизират на последен клас машини и със скъпи консумативи. Виж услугите и цените ТУК и ако искаш да се възползваш, донеси ските или сноуборда си в магазина и след това отново ще ги вземи от там. За ски сезон 2023/2024 SPORT DEPOT ще поднови приемането на екипировка за сервиз от 1.10.2023 г.

На паркинга на магазин SPORT DEPOT MEGA STORE има зарядна станция за електромобили

Свържи се на телефон: 0893 69 28 75