Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Марки - FISCHER

 

Fischer Sports е австрийска компания, която е един от най-големите производители на оборудване за Nordic и Alpine ски дисциплини, с широка гама ски и ски аксесоарипредназначени за професионалисти и любители.

Компанията е основана през 1924 г. от Жозеф Фишер-старши , североизточно от Залцбург, Австрия.

До 1958 г. компанията вече използва 137 занаятчии и произвежда 53 000 чифта ски годишно. През същата година Фишер официално създават и логото си с три триъгълника.

В началото на 70-те години Фишер става най-големият производител на ски в света, благодарение и на революционната си технология за ски със стъклопласт.

През 2002 г. Компанията е изкупена обратно , превръщайки я в 100% семейна собственост.

През 2011 г. Фишер представи за пръв път пред света: VACUUM FIT  технология, чрез която стана възможно напълно да се адаптират ски обувките спрямо краката на скиорите, което ги прави по-удобни за носене . Това е една и от основните цели на фирмата- акцентът винаги е поставен върху новите технологии и иновациите

През годините Fischer е спонсор на редица успешни атлети, които на Зимните олимпийски игри в Сочи печелят 39 златни, 36 сребърни и 35 бронзови медала в различни дисциплини.

От зимен сезон 17/18 в Спорт Депо можете да намерите нови колекции ски, ски обувки и аксесоари с марката Fischer.

 

51 продукта, 1 страница