Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Марки - THE NORTH FACE

 

Марката The North Face носи името на най-студената и често най-трудно достъпна част на всяка планина, но иронично историята и започва на морския бряг около Сан Франциско. През 1966г. двама хайкинг ентусиасти решават да открият малък магазин за оборудване. Скоро след това малкият магазин се превръща в The North Face, магазин за висококачествена катерачна и туристическа екипировка. През 1968 магазинът премества локацията си и започва да произвежда собствена екипировка. Междувременно марката започва да спонсорира атлети и експедиции, от където идва и мотото ѝ: „Никога не спирай да изследваш”

През 80-те години на миналия век The North Face добавя и ски екипировка към портфолиото си от модели.

Десеттина години по-късно марката дава начало и на колекцията Tekware, иновативна екипировка за катерачи, туристи, планински бегачи и аутдоор ентусиасти.

Сега, над 50 години по-късно The North Face продължава да създава иновативно и висококачествено облекло, обувки и екипировка, бъдейки винаги една от опцията на всички ентусиасти, които искат да тестват своите възможности навън сред природата.

Продукти от актуалните колекции и предложения на The North Face можете да намерите в магазините на SPORT DEPOT, както и на www.sportdepot.bg

 

73 продукта, 1 страница
THE NORTH FACE Яке W RESOLVE PLUS
-30%
THE NORTH FACE Яке W RESOLVE PLUS
255,00 лева 178,50 лева
THE NORTH FACE Яке M DRYZZLE
-20%
THE NORTH FACE Яке M DRYZZLE
389,00 лева 311,20 лева
THE NORTH FACE Яке M EVOLUTN II
-20%
THE NORTH FACE Яке M EVOLUTN II
429,00 лева 343,20 лева
THE NORTH FACE Яке M VENTURE 2
-30%
THE NORTH FACE Яке M VENTURE 2
269,00 лева 188,30 лева