Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Имаме удоволствието да Ви поканим на сътрудничество!

Искате ли да разширите своя бизнес?

Искате ли да станете наши партньори и да дистрибутирате наши стоки във вашите търговски обекти?

SPORT DEPOT е вашият надежден бизнес партньор, който ще ви осигури атрактивни стоки с добра отстъпка, така че да развиете или разширите Вашия местен бизнес.

Ние сме официален вносител на редица марки и даваме възможност на собственици на малък и среден бизнес да закупят и дистрибутират стоките, които внасяме.

ОБАДИ НИ СЕ


TEAM SPORTS


SKI & SNOWBOARD


SKI & SNOWBOARD apparel


FITNESS EQUIPMENT


eyewear


Swimming


Outdoor apparel & shoes


Outdoor equipment


Всички наши партньори (дилъри) имат възможност да присъстват на ежесезонните дилърски конференции и търговски срещи, на които да се запознаят с актуалните тенденции в спорната индустрия и да направят своя избор.

Гъвкавата ни система от отстъпки и търговски условия дава допълнително удобство на всеки наш партньор. Може да избирате от огромен избор от стоки с атрактивни търговски отстъпки.

Всеки наш партньор получава рекламни материали за подкрепа на продажбите – рекламни флаери, плакати, брандиране на витрини, интериорни рекламни материали. Също така получава и сертификат „Оторизиран дилър на SPORT DEPOT“, който може да бъде поставен на витрината или на видно място вътре в търговския обект.

Към момента над 200 търговеца на дребно в цялата страна са дилъри на Спорт Депо и дистрибутират наши стоки.

Ако искаш да станеш наш бизнес партньор и дилър, може да се свържеш с нас:

„СПОРТ ДЕПО“ АД

Адрес за кореспонденция

ж.к.Младост IV

ул. “Васил Радославов” 6

София 1766, сграда Sport Depot

E-mail: [email protected]

Вход за партньори www.b2b.sportdepot.bg