Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

КАК ДА - ВРЪЩАНЕ НА ОБЛЕКЛА, ОБУВКИ, АКСЕСОАРИ

ВРЪЩАНЕ НА ОБЛЕКЛА, ОБУВКИ, АКСЕСОАРИ

Ако си пазарувал в нашия интернет магазин, можеш да върнеш продукта/ продуктите в срок от 30 дни от получаване на доставката, като те трябва да отговарят на условията за връщане, а разходите за връщането са за сметка на SPORT DEPOT. На какви условия трябва да отговаря даден продукт и как да го върнеш виж по-долу.

Продукти без дефект, купени във физически магазин от веригата SPORT DEPOT, не подлежат на връщане, а само на замяна в рамките на 30 дни от покупката. Възможностите за замяна - за друг артикул или подаръчен ваучер - можеш да видиш по-долу.

За да върнеш даден продукт, купен от sportdepot.bg, той трябва да отговаря на следните условия:
- не трябва да бъде използван;
- да е в добър търговски вид;
- в оригиналната си опаковка, с оригинални етикети, придружен от оригиналните документи, издадени от SPORT DEPOT – фактура и гаранционна карта (ако е била издадена такава).

При връщането на продукта той задължително трябва да бъде придружен от попълнения формуляр за връщане, пакетиран в плик на съответната куриерска фирма или друга здрава полиетиленова опаковка, върху която да бъдат залепени документите за връщане (товарителница и т.н.).

Върху оригиналната опаковка на продукта - кутия или плик, не трябва да лепите никакви материали, тиксо, товарителници и други, които да нарушават целостта и търговския ѝ вид.

За да върнеш продукт, купен от sportdepot.bg, и съответно, ако той отговаря на условията, впоследствие да ти бъде възстановена сумата за него, освен да го върнеш в срок от 30 дни от датата на получаване на доставката, трябва да попълниш и изпратиш формуляр за връщане заедно с продукта или продуктите. Моля, провери дали разполагаш с хартиения формуляр, който сме ти изпратили. Ако не, можеш да го изтеглиш от линка по-долу.

ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ

Ако имаш нужда от помощ и съдействие, моля, обади ни се на клиентския телефон 0701 90009 или ни пиши на [email protected]

Когато връщаш обувки, облекла или аксесоари, то е за сметка на SPORT DEPOT и това става задължително с куриерска фирма SPEEDY, ECONT или ЕВРОПЪТ, а не с произволно избран куриер.

Можеш да върнеш получени по онлайн поръчка артикули във всеки един от магазините на SPORT DEPOT с изключение на магазините ни в Сливен, Боровец, Банско, Созопол и Хасково. Пълен списък на магазините виж тук

За да върнеш даден продукт, той трябва да отговаря на условията за връщане.

Не можеш да върнеш единствено текстилен продукт, брандиран от SPORT DEPOT по твоя заявка и желание.

Адресът, на който трябва да върнеш продукт, е:

Младост 4, ул. Васил Радославов 6,
сграда SPORT DEPOT, Интернет магазин,
гр. София 1766

Можеш да върнеш дрехи, обувки и аксесоари безплатно в срок до 30 дни от получаването на поръчката.

Съгласно Закона за защита на потребителите ще ти възстановим платената за върнатите продукти сума в срок до 14 календарни дни от датата, на която си упражнил правото си на връщане на стоката. За начална се счита датата, на която сме получили върнатата стока.
Моля, във формуляра за връщане да попълниш акуратно и четливо необходимите данни.
SPORT DEPOT не носи отговорност при попълнени неверни данни по време на регистрация, както и във формулярите за възстановяване на суми или забавяния от страна на куриерските фирми, от които може да произтече удължаване на срока за възстановяване на сума или възникване на други неудобства за теб.

Независимо от начина, по който си заплатил онлайн поръчката, можеш да върнеш артикула във физически магазин SPORT DEPOT и да си получиш парите веднага на касата на магазина.

Сумата може да ти бъде върната във всеки магазин SPORT DEPOT с изключение на магазините ни в Сливен, Боровец, Банско, Созопол и Хасково. Пълен списък на нашите магазини: виж тук

Желателно е клиентите, които искат да върнат продукт в магазин SPORT DEPOT, да го посетят в следобедните часове на деня, за да получат заплатената от тях сума.

Ето още опции:

Връщане по банкова карта и банкова сметка

Ако си платил с банкова карта и желаеш, връщането на сумата може да бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането, след като си попълнил формуляр за връщане.

Ако си платил на куриера при получаване на доставката, сумата също може да ти бъде върната по банкова сметка след попълнен формуляр за връщане.

Заявката трябва да съдържа:
- трите имена по лична карта;
- лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената сума за стоката.

Ако по някаква причина връщането на сумата по карта не е успешно, ще бъдеш уведомен допълнително, за да предоставиш банкова сметка на свое име, по която да бъде възстановена сумата.

С пощенски запис

Ако желаеш, сумата може да ти бъде върната и с пощенски запис

За връщане на сумата с пощенски запис е необходимо да се попълни формулярът за връщане, като се изискват следните данни:
- трите имена по лична карта;
- точен адрес: град, пощенски код, улица или блок.

Когато си платил поръчката изцяло с ваучер, сумата за върнатия продукт/продукти се възстановява под формата на ваучер.

Когато поръчката е платена частично с ваучер, в зависимост от броя на върнатите артикули и доплатената сума са възможни следните варианти:
- При стойност на ваучера, равна или надвишаваща стойността на върнатия продукт/продукти, сумата се възстановява под формата на ваучер.
- При стойност на използвания ваучер, по-малка от стойността на върнатия продукт/продукти, се възстановява стойността на ваучера, а доплатената сума се възстановява според начина на плащане на поръчката:

• При доплащане на поръчката с дебитна/кредитна карта доплатената сума за връщане се възстановява по платежното средство, с което е извършено плащането. При необходимост от допълнителни данни за банкова сметка, те ще бъдат ти бъдат поискани.

• При доплащане на поръчката в брой доплатената сума за връщане може да бъде възстановена по посочена от теб банкова сметка на твое име или с пощенски запис.

*По твое желание дори и при доплащане с наложен платеж или карта сумата може да бъде изцяло възстановена под формата на ваучер.

Имаш право да направиш подмяна на размер или артикул, фигуриращ в твоята онлайн поръчка, в срок не по-дълъг от 30 дни от датата на получаване на поръчката, но само на място в наш магазин, за артикул, наличен в този магазин. Можеш да направиш подмяната във всеки един от магазините SPORT DEPOT с изключение на магазините ни в Сливен, Боровец, Банско, Созопол и Хасково. Пълен списък на нашите магазини: виж тук.

Можеш също така да върнеш продукта безплатно в срок до 30 дни от датата на получаване и да направиш нова поръчка в нашия сайт.

Продукт, купен от физически магазин, можеш да замениш в същия или друг магазин от нашата верига.

Ако искаш да се откажеш от продукт, купен на кредит по онлайн поръчка, но все още не сте го получил, можеш да се свържеш с нас, да направиш заявка за отказ на поръчката и да се свържеш с финансовата институция, отпуснала кредита, за да заявиш отказа си. Те ще извършат проверка и след това ще те уведомят за анулирането.

Ако имаш подписан договор за кредит, получил си стоката, купена от нашия сайт, и искаш да я върнеш, то ако продуктът/продуктите отговарят на условията за връщане, можеш да ни ги върнеш по съответния ред и да се свържеш с финансовата институция, отпуснала кредита, за да направиш заявка за разтрогване на договора. Те ще извършат проверка и ще се свържат с нас.

ВАЖНО: При внесена първоначална вноска или поне една редовна вноска не можеш да разтрогнеш договора и да се откажеш от него. Можеш да замениш стоките, които искаш, ако те отговарят на условията, или ако желаеш, да получиш ваучер за тяхната стойност.

За да замениш стоката, е необходимо:

- да представиш документ за покупка;
- стоката да е в добър търговски вид и с всички етикети, с които е закупена.
- стоката трябва да е в оригиналната си опаковка, която не трябва да има никакви нарушения.

Възможностите за замяна, които ви предлагаме, са следните:
- ако харесваш модела, но не ти е по мярка или не ти допада цветово например – да получиш същия продукт, но с друг номер или цвят.
- ако продуктът не ти допада, да го замениш за друг артикул на същата стойност или по-висока, но ако е по-висока - доплащаш разликата.
- можем да ни възстановим заплатената сума под формата на ваучер (GIFT карта).