Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

КАК ДА - ВРЪЩАНЕ И ДОСТАВКА НА ФИТНЕС УРЕДИ, ВЕЛОСИПЕДИ, ТЕЖКО И ОБЕМНО ОБОРУДВАНЕ

 

ВРЪЩАНЕ НА ФИТНЕС УРЕДИ, ВЕЛОСИПЕДИ И ОБОРУДВАНЕ

Ако си купил фитнес уред чрез сайта или от наш магазин, то можеш да го замениш в рамките на 30 дни от получаването в магазин от веригата с изключение на магазините ни в Сливен, Кърджали, Банско и Боровец. За град София и околностите замяната може да се извърши в магазините ни в Младост и Люлин. Разходите за транспорт са за твоя сметка. Ако го замениш за по-скъп уред, доплащаш разликата. Ако го замениш за по-евтин, то разликата ще ти бъде върната в кеш или под формата на подаръчен ваучер.

Фитнес уредът трябва да не е използван, да е в добър търговски вид, придружен от оригиналните документи и опаковки, с които е купен. Моля, пази кашона от уреда поне първите 30 дни!

Ако си купил фитнес уред, велосипед, фитнес аксесоари или спортна екипировка, както и оборудване за къмпинг и зимни спортове, шейни и друго тежко или обемно оборудване в сайта sportdepot.bg, имаш право да го върнеш в срок от 30 дни от получаването на доставката. Връщането е за твоя сметка, освен в случаите, когато получената стока не съответства на поръчаната и грешката е по наша вина. Ако си купил фитнес уред, моля, пази кашона от уреда поне първите 30 дни!

Ако си купил уреда във физически магазин, не можеш да го върнеш, но можеш да го замениш, като той трябва да отговаря на условията за замяна.

Безплатно е връщането в срок от 30 дни от получаването на доставката на следните продукти, купени онлайн: обувки, облекла, аксесоари - раници, чанти и портмонета, сакове, чорапи, шапки, шалове и ръкавици, колани и очила.

Фитнес уреди, велосипеди, тежко и обемно оборудване, купени онлайн от sportdepot.bg, можеш да върнеш в рамките на 30 дни от получаването, като транспортните разходи са за твоя сметка освен когато получената стока не съответства на поръчаната и грешката е по наша вина..

Ако си купил фитнес уред или оборудване онлайн от sportdepot.bg, имаш право да го върнеш в срок от 30 дни от получаването, ако отговоря на условията за връщане. Можеш да го върнеш, придружен от формуляра за връщане, с куриер на адрес: Младост 4, ул. Васил:Радославов 6
сграда SPORT DEPOT, Интернет магазин,
гр. София 1766


Ако не разполагаш с формуляра за връщане, можеш да го изтеглиш от линка по-долу.

ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ Можеш да го върнеш и лично в магазин SPORT DEPOT с изключение н магазините ни в Сливен, Кърджали, Банско и Боровец. Пълен списък на магазините виж тук..За територията на София и околностите връщането може да се извърши единствено в магазините ни в „Младост“ и „Люлин“.

Разходите при връщането са за твоя сметка, както и всички други разноски, ако има такива, освен ако получената стока явно не съответства на поръчаната и грешката е по наша вина.

Фитнес уред и оборудване, купени от физически магазин, не можеш да върнеш, а само да замениш, ако отговарят на условията, като разходите по транспортирането, както и други, ако има такива, са за твоя сметка. Моля, пази кашона от уреда поне първите 30 дни!

Ако имаш нужда от помощ или съдействие, можеш да се свържеш с нас на клиентския номер 0701 90009 или на [email protected].

Не можеш да върнеш фитнес уред, купен от физически магазин, а само да го замениш. Можеш да върнеш фитнес уред, купен онлайн до 30 дни от получаването за своя сметка, освен ако явно не съответства на поръчания и грешката е по наша вина. За да го върнеш, той трябва да не е ползван, да е в добър търговски вид, придружен от оригиналните документи и опаковки, с които е купен. Моля, пази кашона на уреда поне първите 30 дни!

Ако връщаш стока, купена онлайн чрез куриер съгласно разпоредбите на Закона за защита на потребителите SPORT DEPOT ще ти възстанови платената за стоката сума в срок до 14 календарни дни от датата, на която си упражнил правото си на връщане на стоката. За начална се счита датата, на която SPORT DEPOT е получило върнатата стока.

Моля, във формуляра за връщане да попълниш акуратно и четливо необходимите данни.

SPORT DEPOT не носи отговорност при попълнени неверни данни по време на регистрация, както и във формулярите за възстановяване на суми или забавяния от страна на куриерските фирми, от които може да произтече удължаване на срока за възстановяване или възникване на други неудобства за клиента.

Ако върнеш стоката във физически магазин, парите ще ти бъдат върнати на касата веднага.

Независимо от начина, по който си заплатил онлайн поръчката, можеш да върнеш артикула във физически магазин SPORT DEPOT и да си получиш парите веднага на касата на магазина.

Сумата може да ти бъде върната във всеки магазин SPORT DEPOT с изключение на магазините ни в Сливен, Боровец, Банско. Пълен списък на нашите магазини: виж тук

Желателно е клиентите, които искат да върнат продукт в магазин SPORT DEPOT, да го посетят в следобедните часове на деня, за да получат заплатената от тях сума.

Ето още опции:

Връщане по банкова карта и банкова сметка

Ако си платил с банкова карта и желаеш, връщането на сумата може да бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането, след като си попълнил формуляр за връщане.

Ако си платил на куриера при получаване на доставката, сумата също може да ти бъде върната по банкова сметка след попълнен формуляр за връщане.

Заявката трябва да съдържа:
- трите имена по лична карта;
- лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената сума за стоката.

Ако по някаква причина връщането на сумата по карта не е успешно, ще бъдеш уведомен допълнително, за да предоставиш банкова сметка на свое име, по която да бъде възстановена сумата.

С пощенски запис

Ако желаеш, сумата може да ти бъде върната и с пощенски запис

За връщане на сумата с пощенски запис е необходимо да се попълни формулярът за връщане, като се изискват следните данни:
- трите имена по лична карта;
- точен адрес: град, пощенски код, улица или блок.

Когато си платил поръчката изцяло с ваучер, сумата за върнатата стока се възстановява под формата на ваучер.

Когато поръчката е заплатена частично с ваучер, са възможни следните варианти: - При стойност на ваучера, равна или надвишаваща стойността на върнатия продукт/продукти, сумата се възстановява под формата на ваучер. - При стойност на използвания ваучер, по-малка от стойността на върнатия продукт/продукти, се възстановява стойността на ваучера, а доплатената сума се възстановява съгласно начина на заплащане на поръчката:

• При доплащане на поръчката с дебитна/кредитна карта доплатената сума за връщане се възстановява по платежното средство, с което е извършено плащането. При необходимост от допълнителни данни за банкова сметка, те ще бъдат ти бъдат поискани.

• При доплащане на поръчката в брой доплатената сума за връщане може да бъде възстановена по посочена от теб банкова сметка на твое име или с пощенски запис.

*По твое желание дори и при доплащане с наложен платеж или карта сумата може да бъде изцяло възстановена под формата на ваучер.

Ако си купил продукт, към който си получил подарък и ако решиш да върнеш или замениш продукта в наш магазин с изключение на магазините в Кърджали, Сливен, Банско и Боровец, за друг от същия модел, но в друг размер или цвят, запазваш подаръка.

Ако замяната е за друг продукт на същата или по-висока стойност (в този случай доплащаш разликата), към който се предлага същият подарък, запазваш подаръка. Ако замяната е за друг артикул, наличен в същия магазин на същата или по-висока стойност (в този случай доплащаш разликата), към който не се предлага същият подарък, то връщаш подаръка. Ако подаръкът не бъде върнат или е компрометиран, то трябва да бъде заплатиш стойността му.

Ако си купил продукт, към който си получил подарък във физически магазин, и искаш да върнеш продукта срещу GIFT карта, то връщаш подаръка. Ако подаръкът не бъде върнат или е компрометиран, то при възстановяване на сумата за продукта в GIFT картата ще бъде удържана стойността на подаръка.

Ако си купил продукт, към който си получил подарък, от сайта sportdepot.bg и решиш да върнеш продукта по куриер, то заедно с него трябва да върнеш и подаръка. Ако подаръкът липсва и е компрометиран, то при възстановяване на сумата за продукта ще бъде удържана стойността на подаръка.