Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

КАК ДА - РЕГИСТРАЦИЯ

РЕГИСТРАЦИЯ

Създавайки профил в сайта sportdepot.bg:

- можеш да въведеш еднократно необходимата информация за поръчките си и след това лесно и бързо да ги осъществяваш;
- да проследяваш статуса на поръчките;
- да имаш информация за ваучерите си;
- да си сред първите, които научават за нови продукти, промоции и отстъпки.

Кликни на секцията „Профил“ в горния десен ъгъл на сайта sportdepot.bg. Попълни акуратно данните си, които се изискват: имейл, име и фамилия, както и парола и дай необходимите съгласия при регистрация. Влез в имейла, с който си направил регистрацията. Там ще имаш автоматично генериран мейл от SPORT DEPOT. Отвори го и потвърди своята електронна поща чрез указания линк.

След това от профила си можеш да въведеш личните данни, предпочитан куриер и адрес за доставка или офис на куриера. Веднъж въведени, тези данни ще се генерират автоматично, когато правиш поръчка чрез профила си и така няма да се налага да ги попълваш отново. Можеш да допълваш и променяш данните чрез профила си или дори при поръчката, ако се налага.

Ако нямаш регистрация, в хода на поръчката ще бъдеш помолен да въведеш имейл и да продължиш да попълваш данните си.

Ако искаш, можеш да влезеш чрез акаунта си в Google или Facebook. При влизане чрез профил в социалните мрежи ще бъде въведен имейлът, с който си се регистрирал в съответната социална мрежа, а ти трябва да попълниш останалата част от необходимите данни.

Да, можеш да поръчаш без регистрация, като ползваш профила си във Facebook или Google. При влизане чрез профил в една от социалните мрежи ще бъде въведен имейлът, с който си се регистрирал в нея, а ти трябва да попълниш останалата част от необходимите данни.

Ако ти е нужна помощ, можеш да ни пишеш в чата на сайта sportdepot.bg.

Можеш да се възползваш и от опцията наш консултант да направи поръчката ти, като се свържеш с нас на националния ни телефон за 0701 90009.