Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

КАК ДА - ДРУГИ ВЪПРОСИ

ДРУГИ ВЪПРОСИ

Абонирайте се за нашия бюлетин чрез профила си. Ако нямате профил, можете да се абонирате и като въведете имейл в предвидената за това секция в долния край на сайта:

Ако сред често задаваните въпроси, не откривате този, на който търсите отговор, не се колебайте да ни попитате. Можете да се обърнете към наш консултант чрез следните канали:

- в активния чат на сайта;
- на телефона за клиенти - 0701 90009;
- във Facebook;

SPORT DEPOT предлага услугата брандиране на номер и име на текстилни продукти, които се предлагат на сайта sportdepot.bg. Цената на брандиране на един артикул е 15 лева. За да ползвате услугата, трябва да подадете заявка и да платите предварително цената на продукта и брандирането. Артикулът можете да поръчате чрез сайта и да го платите по предпочитания от вас начин.
Цената за брандиране се плаща по банковата сметка на SPORT DEPOT.
IBAN: BG34UNCR96601086796507
титуляр: Спорт Депо АД,
банка: Уникредит Булбанк АД,
BIC/SWIFT/банков код: UNCRBGSF Като основание за плащането се посочва номерът на поръчката на продукта.
Заявката за брандиране се подава след това на [email protected] и в нея трябва да се напише точният текст за брандиране. Брандиран продукт не подлежи на замяна или връщане. При фабричен дефект на артикула или грешка в брандирането от страна на SPORT DEPOT продуктът ще бъде заменен с нов.

Ако имаш нужда от помощ за поръчката си, нашите консултанти могат да ти съдействат и да отговорят на различни въпроси: от това как да намериш информация за своя размер, през откриването на алтернатива на желан продукт, който вече не е наличен, до въпроси, свързани с условията за сервиз на фитнес уред.