Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

КАК ДА - ДОСТАВКА НА ФИТНЕС УРЕДИ, ВЕЛОСИПЕДИ, ТЕЖКО И ОБЕМНО ОБОРУДВАНЕ

ДОСТАВКА НА ФИТНЕС УРЕДИ, ВЕЛОСИПЕДИ, ТЕЖКО И ОБЕМНО ОБОРУДВАНЕ

При онлайн поръчка на фитнес уред от продуктовите групи „Велоергометри“, „Кростренажори“, „Пътеки за бягане“, „Лежанки и комбинирани уреди“, Гребни тренажори“, „Степери“ на www.sportdepot.bg доставката е безплатна, ако той е на стойност над 300.00 лева.

Доставката на фитнес уредите се извършва с ЕCONT и Европът.

Доставката на фитнес уреди на стойност над 300.00 лева, купени от магазин от веригата SPORT DEPOT, е безплатна в рамките на града, откъдето е закупена стоката, а за доставка до населено място, където няма търговски обект на SPORT DEPOT, се прави договаряне, а можеш да видиш и цената тук

При поръчка на ски и сноуборди, шейни, детски колички, спортно и туристическо оборудване, поръчани онлайн на www.sportdepot.bg, доставката е безплатна, ако поръчаните продукти са на стойност над 200.00 лв. и не са включени в сезонни намаления, разпродажби и други промоции. В случай че поръчката не отговаря на условията за безплатна доставка, цената за доставка се определя от това дали стоката ще се доставя до адрес на клиента или до офис на куриер, както и от нейното тегло според тарифна таблица. Тарифната таблица виж тук.

При поръчка на гири, лостове, тежести, поръчани онлайн на www.sportdepot.bg, доставката е безплатна, ако поръчаните продукти са на стойност над 300.00 лв. и не са включени в сезонни намаления, разпродажби и други промоции. В случай че поръчката не отговаря на условията за безплатна доставка, цената за доставка се определя от това дали стоката ще се доставя до адрес на клиента или до офис на куриер, както и от нейното тегло според тарифна таблица. Тарифната таблица виж тук.

Доставката на тенис маси е с фиксирана стойност 40.00 лв.

Безплатна е доставката на всички велосипеди - планински, градски и детски велосипеди, поръчани на www.sportdepot.bg.

Доствките на обурдване, тенис маси и велосипеди се извършват с ECONT и Европът.

Всички фитнес уреди, тенис маси, велосипеди, тежко и обемно туристическо и спортно оборудване, поръчани на сайта sportdepot.bg, се доставят с куриерска фирма ЕВРОПЪТ или ECONT (Еконт). Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е 3 работни дни (когато поръчката е регистрирана след 12:00 ч. или в неработен ден отчитането започва от следващия работен ден).

По време на големите сезонни разпродажби в SPORT DEPOT (януари/февруари/март и юли/август/септември/до 20 октомври, Black Friday) онлайн поръчките имат удължен срок на доставка. Средният срок на доставка през този период е до 7 работни дни, като в зависимост от натоварването и обема поръчки в някои случаи срокът е възможно да достигне до 14 дни. Доставката се извършва до входната врата на сградата, посочена като адрес за получаване.

Ако фитнес уредът е купен онлайн от sportdepot.bg и доставката е с куриер, за качване до етаж клиентът трябва да се свърже предварително с куриера и да го уточни допълнително.

Ако има заявен монтаж от SPORT DEPOT, то той се извършва в работен ден, от 10.30 до 17.00 часа, като ще бъдеш информиран предварително за час на монтажа от страна на сервизния ни отдел. От 1 октомври 2023 година монтажът на фитнес уреди се заплаща според ценова листа, а ако заяви монтаж за населено място извън София, Пловдив, Варна и Стара Загора клиентът заплаща транспорт и монтаж! Подробности виж тук.

При покупка на фитнес уред от магазин и ако има предвиден монтаж, то доставката и монтажът се извършват в рамките на три работни дни от датата на покупка в работно време, от 10.30 до 17.00 часа, като ще бъдеш информиран предварително за час на монтажа от страна на сервизния ни отдел.

Доставката се извършва до входа за жилищната сграда, посочена като адрес. Ако уредът не може да бъде качен с асансьор до жилището на клиента, то той заплаща такса „хамалогия“ – 10 лева на етаж, а за къща, партер и друг тип жилищна сграда, която няма асансьор – 30 лева. Ако живееш в населено място, в което няма магазин SPORT DEPOT, то се заплаща и цена за транспорта, а за повече информация се обърни към продавач-консултантите в магазина.

От 1 октомври 2023 година монтажът на всички фитнес уреди се заплаща по условията и цените, посочени тук.

Ако поръчаш фитнес уред онлайн и желаеш да ползваш услугата „монтаж“, избери директно опцията за монтаж от сайта (важи за велоергометри, кростренажори, бягащи пътеки и комбинирани уреди). Ако желаеш да ползваш услугата "монтаж" за друг уред, моля, свържи се с нас на телефон 070190009, за да го заявиш, като предоставиш номера на твоята поръчка.

Ако купиш фитнес уред от наш магазин, то за да заявиш монтаж, се обърни към нашите продавач-консултанти. При заявка за монтаж извън градовете София, Пловдив, Варна и Стара Загора клиентът заплаща транспорт и монтаж.

От 1 октомври 2023 година монтажът на всички фитнес уреди се заплаща по условията и цените, посочени тук.