Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

КАК ДА - ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНОСТ

ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНОСТ

Получавате достъп до ексклузивни промоции с отстъпки от 10 до 40%

Очакват те нови кампании с атрактивни отстъпки, специално за теб - лоялният ни клиент. Възползвай се и пазарувай изгодно!

Можеш да се възползваш от отстъпки за нови и актуални за сезона продукти.

SPORT DEPOT следва актуалните тенденции и всеки сезон предлага само най-търсените, модерни и технологични продукти - с отстъпка само за членове на клуба!

Първи научаваш за годишните сезонни разпродажби и можеш да се възползваш от тях преди всички останали.

Всяка седмица ще получаваш известие на своя имейл за актуалните кампании и промоции. Седмица по-рано от всички останали наши клиенти ти ще научаваш за големите годишни сезонни разпродажби. Ще пазаруваш с намаления до 70% и първи ще получиш достъп до огромен избор от модели, размери и продукти в разпродажба.

Получаваш изненада за рождения си ден.

Всеки притежател на карта SPORT DEPOT получава изненада за рождения си ден. Подарък, ваучер или атрактивна отстъпка – винаги имаме нещо интересно за теб, за да те зарадваме. За да получиш изненада за рождения си ден, трябва: след като си се регистрирал в сайта, да въведеш рождената си дата в профила; да си дал съгласие да получаваш от нас персонализирани съобщения, свързани с продукти и услуги.

Възможност да станеш VIP лоялен клиент с още повече привилегии

След като вече си част от клуба и получиш своята карта, когато натрупаш оборот от 3000 лв., ще станеш наш VIP лоялен клиент.

Като VIP лоялен клиент ще можеш да се възползваш не само от всички привилегии, изброени дотук, но ще получиш и 10% отстъпка за всички стоки, които са на редовна (ненамалена цена), с изключение на продуктите с трайно намалена цена, отбелязани с ПЦД (препоръчителна цена от доставчик). Продуктите с марка XIAOMI, SEGWAY и GARMIN не са включени в програмата за лоялност на SPORT DEPOT и за тях не се начисляват отстъпки с карти по програма VIP.

Всеки може да стане част от клуба и да получи своята карта. Избери предпочитания от теб начин:

Онлайн

Достатъчно е да направиш регистрация в нашия сайт и да си създадеш собствен профил. При твоята първа покупка във формата на поръчката, непосредствено под списъка с избрани продукти за покупка ще имате възможност да посочите, че желаете да станете наш лоялен клиент. Достатъчно е да избереш отметката „Искам да стана лоялен клиент“. Физическа клубна карта можеш да получиш във всеки от нашите магазини срещу предоставен имейл адрес, с който сте направили поръчката си.

В магазин SPORT DEPOT

Може да посетиш магазин SPORT DEPOT и да попълниш регистрационната форма за членство в клуба. След това ще получите безплатно клубната си карта, с която можеш веднага да се възползвате от актуалните промоции, валидни само за членовете на клуба. Потърси нашите консултанти за съдействие и допълнителна информация.

В регистрационната форма задължително трябва да въведеш валиден имейл адрес, който ще използваш за вход в нашия сайт. Ако за регистрация в нашия уеб сайт използвай имейл, различен от този, който сте попълнили при регистрация, няма да можещ да получите достъп до промоциите онлайн.

В случай че вече имаш направена регистрация в нашия сайт, но предпочиташ да вземете клубната си карта от наш магазин, задължително е в регистрационната форма да попълниш имейла, с които сте направили регистрацията си онлайн.

Виртуална клубна карта

Безплатното приложение Cardbox ви позволява да разполагаш със своите карти за отстъпки не само физически, но и електронно. За да можеш да се възползваш от предимствата, трябва просто да представиш своята дигитализирана карта през мобилното приложение. Приложението Cardbox можеш да изтеглиш от Google Play или App Store.

За да бъдe картата ти активна и да си част от клуб SPORT DEPOT, поне веднъж в годината трябва да я използваш и да пазаруваш с нея. В случай че не използваш картата си повече от година, тя ще бъде автоматично деактивирана.

В този случай ще загубиш оборота, който си натрупал до момента, и правото да станеш VIP клиент след натрупване от оборот от 3000 лв.

За да станеш отново част от клуба и програмата за лоялност на SPORT DEPOT, е необходимо отново да ти бъде издадена карта съгласно условията за член на клуба.

За да се възползваш от картата си и да ползваш отстъпка при пазаруване в нашите магазини, трябва задължително да я представиш на касата на магазина, за да ти бъдат начислени отстъпките.

В случай че загубиш картата си, можеш да получиш отново такава след попълване на регистрационната форма и заплащане на цената от 2 лв.