Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Правила за доставка на уред

Уважаеми клиенти,

Благодарим Ви за направената покупка от верига магазини СПОРТ ДЕПО!

Моля внимателно да се запознаете с настоящите правила за доставка на уреди, закупени от Спорт Депо АД!

1. При поръчка на фитнес уреди, поръчани on-line на www.sportdepot.bg, доставката е БЕЗПЛАТНА ако поръчаните продукти са на стойност над 200.00 лв.

2. Спорт Депо АД прави безплатна доставка до входа на жилищната сграда на клиента.

3. Доставката и монтажа на закупен уред се прави в рамките до 3 работни дни от датата на покупка ( от понеделник до петък), в работно време от 10.30 до 17.00 часа, като клиента се информира ден преди доставката за час на посещение от Сервизен отдел СД.

4. Спорт Депо АД не носи отговорност за скрити транспортни дефекти.Клиентът е длъжен при предаването на стоката да направи оглед за видими дефекти и да направи рекламация в присъствието на служител.

5. Клиентът заплаща такса хамалогия, когато уреда не може да бъде транспортиран(качен) до вратата на дома му посредством асансьор или до трудно достъпни места ( таванско помещения, мази, вити стълби и др.)

• Такса за качване на всеки етаж за уреди до 80 кг е 6.00лв;

• Такса за качване на всеки етаж за уреди над 80 кг е 10.00лв;

• Такса къща, партер и друг тип жилищна сграда която няма асансьор-20лв;

6. Клиентът заплаща услуга монтаж на фитнес уред по ценоразпис, когато стойността на покупката е под 1000лв, и клиента желае монтаж.

7. За уреди с цена над 1000лв. монтажа е безплатен.