Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Доставка

1. Срокът на доставка обхваща техническа обработка на поръчките – до 3 работни дни*. 

*По време на големите сезонни разпродажби в SPORT DEPOT (Януари/Февруари/Март и Юли/Август/Септември, Black Friday) онлайн поръчките имат удължен срок на доставка. Средният срок на доставка през този период е до 7 работни дни, като в зависимост от натоварването и обема поръчки в някои случаи срокът на доставка е възможно да достигне до 14 дни. Възможно е доставката да бъде извършена на части, като в случай че доставката НЕ отговаря на условията за Безплатна доставка клиентът заплаща само първата такса, а останалите са за сметка на Спорт Депо. Опцията за доставка в наш магазин НЕ е валидна по време на големи сезонни разпродажби, Black Friday или други подобни акции!

2. Всички доставки до клиентите се изпращат с експресни пратки с изключение на тежките фитнес уреди и обемни стоки.
В случай че поръчката НЕ отговаря на условията за безплатна доставка клиентът заплаща само една такса, а останалите са за сметка на Спорт Депо.

3. Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката. В случай, че има забавяне в изпълнението на поръчката извън указаните срокове за доставка, можете да направите проверка за статуса на Вашата поръчка в личния Ви профил.