Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Дом в планината

Jack Wolkskin Wolftrail LP


ДОМ В ПЛАНИНАТА

Дом в планината е дългосрочен проект, с който SPORT DEPOT цели всяка година да подпомага по една българска хижа, която желае да подобри условията си. Подкрепата ще е свързана с реновиране на сградата и/ или облагородяването на нейния интериор.
С тази инициатива искаме да подкрепим планинските ни домове в стремежа им да подобряват условията си и да им помогнем да бъдат още по-привлекателни и функционални за гостите си. Надяваме се да приобщим все повече хора около притегателната сила на природата и спорта и да припомним, че всички сме гости в планината и носим колективна отговорност да я пазим и ценим.

Горди сме да споделим, че вече успешно установихме първото си партньорство с обичаната от мнозина хижа Плевен. Прочети по-надолу как превърнахме фасадата ѝ в произведение на изкуството, как премина процесът и на кой творец се доверихме.


Jack Wolkskin Wolftrail LP


ЗА ТВОРЕЦА

"Професионалният ми художествен път започна през 2001г. воден от любовта ми към съвременното градско изкуство и желанието ми да превръщам обикалящата ни среда в пространства, които оживяват и са извор на вдъхновение. В творчеството си създавам магични сюжети, с които природата, животните и обектите си взаимодействат с ситуации, носейки многопластов смисъл и прочит. " Съосновател на студио за съвременен стенопис и дизайн 140 ideas и на фестивала за съвременно градско изкуство "We All Write".

Следи творчеството муСТЪПКИ ОТ ПРОЦЕСА
ДЪЛГОСРОЧНИ ЦЕЛИ НА ПРОЕКТА "ДОМ В ПЛАНИНАТА"

Подобряване на условията в планинските хижи:

Една от нашите цели е да си сътрудничим с планинските хижи, като ги подпомогнем в предлагането на удобни и гостоприемни пространства за любители на outdoor-а, туристи и авантюристи. Ние се стремим да съживим тези планински домове, като ги направим по-привлекателни и функционални за посетителите.

Изграждане на връзки с планинските хижи:

Стремим се да насърчаваме силни и трайни партньорства с планинските хижи, водени от мотото на кампанията ни „SPORT DEPOT – приятел на българските хижи“. Ние се стремим да подкрепим усилията им за поддържане на тези жизненоважни убежища в планините.

Социална отговорност:

SPORT DEPOT е посветена на това да бъде социално отговорна компания, а ДОМ В ПЛАНИНАТА е пример за нашата отдаденост към местните общности. Ние се гордеем с това, че допринасяме за устойчивостта и благосъстоянието на планинските региони.

Вдъхновяващи приключения:

SPORT DEPOT вярва във важността на вдъхновяването на хората да изследват света около тях, в търсенето на нови приключения и хоризонти. Слоганът на нашата кампания „SPORT DEPOT вдъхновява за приключения“ подчертава нашата отдаденост да дадем възможност и мотивация на хората да се свържат с природата и да се впуснат в запомнящи се пътешествия. „Опознай Родината, за да я обикнеш!“ е казал големият български писател Алеко Костантинов и ние сме напълно съгласни с него.


А ако представляваш активно работеща хижа и искащ да я направим още по-уютна, кандидатствай за участие в нашия проект: