Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Run Bulgaria

Информация за събитието

SPORT DEPOT е основен партньор на БФЛА и състезанието RUN BULGARIA 2018. Събитията от инициативата имат за цел да популяризират здравословния начин на живот, съчетан с бягане и да представят красивите места на България по нов и интригуващ начин. Организирани са състезания, подходящи за всички любители на бягането. В тях могат да участват, както професионални бегачи и любители, така и хора, които избират с дебюта си в състезанието да поставят началото на своя здравословен и физически активен начин на живот.

Предвидените са 7 на брой старта. Локациите са Сунгурларе, Пазарджик, Шабла, Хисаря, Боерица, Долна баня и София (Студентски град), гости и жители ще имат възможността да се запишат за шосейно или планинско бягане. Организаторите са включили в програмата и семинари с практически тренировки. Те ще бъдат проведени в три последователни дни в София и Боровец.

Календар на събитията:

  • -2-3-4 ноември – София/Боровец – семинар за любители на бягането с практически тренировки
  • ПРОМО КОД ЗА 50% НАМАЛЕНИЕ

    Като ценен за нас клиент Вие получавате специален бонус код, който Ви дававъзможност да ползвате 50% намаление от таксата за участие във всички състезанията от веригата RUN BULGARIA до края на годината. Използвайте промо код:"SPORT DEPOT" при Вашата регистрация на сайта: www.RunBulgar.com

    Отминали събития


    Боерица- Черни връх