Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Absolute TeamSport
TEAM SPORT. REDEFINED.

ABSOLUTE TEAMSPORT - новото място за срещи на всички приятели на отборните спортове. В нашия нов иновативен магазин ще намерите не само най-добрата екипировка за отборни спортове от водещи световни марки, но и ще се потопите във вълнуващи зони за приключения, лични срещи и привлекателни сектори за пазаруване. Преди всичко там ще се срещнете с отдадени експерти и страстни съмишленици, които да ви дадат съвет и подкрепа. Ако желаете, присъединете се към различни наши събития, текущи срещи и семинари... или просто се отбийте за непринуден разговор.


ABSOLUTE TEAMSPORT магазини има в Германия, Белгия, Холандия и Австрия. България е следващата държава, в която се открива магазин в такъв формат. Магазинът в София отвори врати благодарениe на SPORT DEPOT - дългогодишен стратегически партньор на SPORT 2000 International.

София, Младост 4, ул. Васил Радославов (в сградата на SPORT DEPOT)


ABSOLUTE TEAMSPORT e изцяло нова концепция на SPORT 2000 International за специализиран магазин за отборна екипировка. Основна цел на магазина в този формат е да работи пряко с различни отбори от професионалния и аматьорски футбол, както и с всеки спортист индивидуално.
С този формат магазин ще дадем възможност на професионални и аматьорски отбори и индивидуални спортисти да избират маркова екипировка и да получават добри търговски условия.


КАКВО ВИ ОЧАКВА В МАГАЗИНА

Впечатляващо разнообразие от специализирани футболни обувки и ексклузивни модели, които може да намерите само тук.Налична на склад отборна екипировка от марките adidas, Nike, Puma, Hummel, Jako. Всеки отбор е добре дошъл на място да се екипира веднага според своите предпочитания.Голямо разнообразие от фенска екипировка – официални мачови екипи, реплики, фен аксесоари.Щамповане и персонализация. На място в магазина ще можете да поръчате щамповане на екипировката според личните ви предпочитания.Място за срещи с нашия експертен Sales екип, който ще съдейства на отбори, федерации, клубове и индивидуални спортисти да избират екипировка в по-големи обеми по каталог и да ги консултира.


ABSOLUTE TEAMSPORT – форматът за абсолютните специалисти в екипировката за отборни спортове в Европа. Силата на ABSOLUTE TEAMSPORT концепцията се крие в професионалното представяне на колекциите на отделните брандове, както и на професионалното и персонално отношение към всеки отбор и индивидуален спортист.


Отбори, екипирани от Sport DepotБЛОГ СТАТИИ ЗА ОТБОРНИ СПОРТОВЕ


Васил Колев представи книгата си Световните първенства в 100 истории Васил Колев представи книгата си „Световните първенства в 100 истории“

Десетки любители на спорта и приятели на футбола се събраха на премиерата на книгата „Световните първенства в 100 истории“ от футболния журналист Васил Колев. Първият в България магазин за отборна екипировка


КОНТАКТИ

ТЕЛЕФОН:

0876 93 78 12

АДРЕС:

ВИЖ ТУК