Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Sofia Cup - радваме се, че заедно с Nike бяхме част от това невероятно футболно приключение!


Младите футболни таланти с лекота превърнаха игрището във вълнуваща битка за постижения и мечти. Хиляди деца не само показаха своите футболни умения, но и създадоха връзки и приятелства, които ще продължат във времето по пътя на спортната им кариера.



За първа година турнирът се провежда с подкрепата на ABSOLUTE TEAMSPORT и Nike. Победителите получиха специални грамоти и ваучери за пазаруване на екипировка от SPORT DEPOT и ABSOLUTE TEAMSPORT, които ще насърчат тяхната страст към играта.

Този турнир не е просто събитие, то е платформа, на която се изгражда бъдещето на младите футболни звезди. Събитието не само постави София на футболната карта на малките таланти, но и подчерта важността на спорта като средство за възпитание и общност. Турнирът не просто разкри изключителни умения, но и подчерта социалния ефект от ангажирането на децата в спорта. Sofia Cup остава в сърцата на всички, които бяха част от това неповторимо преживяване, като ни напомня, че истинските победи са тези, които обединяват и вдъхновяват. С нетърпение очакваме следващия футболен празник! Пожелаваме успех на всички участници и да сбъднат всички свои спортни мечти!