JAKO - Нов бранд в портфолиото на ABSOLUTE TEAMSPORT BULGARIAПрез новата година от ABSOLUTE TEAMSPORT Bulgaria започваме работа с нов за нас бранд, но доказал се в света на отборните спортове - JAKO. Артикулите му ще се предлагат през настоящият сезон само онлайн.
През 1989 г. запова като гаражен търговец, а в днешни дни JAKO е успешна марка за отборни спортове с мотото – НИЕ СМЕ ОТБОР.
JAKO е немска спортна компания със седалище в град Мулфинген, Баден-Вюртемберг. Компанията е основана от Руди Шпрюгел през 1989 г. в Щахенхаузен. Името на бранда е вдъхновено от Ягст и Кохер, двете реки разположени в този регион.
JAKO предоставя екипировка за отбори, играещи футбол, хандбал, баскетбол, хокей на лед и други спортове.

С повече от 30 000 варианта на артикулите си в до 26 цвята и размери от 104 до 6XL на бранда се доверяват над 100 000 отбора в над 50 страни от областните лиги до Шампионска лига.От ABSOLUTE TEAMSPORT Bulgaria сме сигурни, че с новият бранд ще имаме възможността да предложим по-голямо разнообразие от стилове, цветове и иновативни технологии, които подчертават индивидуалността и уникалността на всеки отбор и играч, доверил се както на нас, така и на JAKO. Ние вярваме, че облеклото не е просто част от играта, а израз на страстта и екипния дух.


Може да откриеш артикулите на JAKO само онлайн. Очакваме те!