Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Волейболистът Мартин Атанасов сред звездите в кампания за 25-годишнината на SPORT DEPOT

Волейболният национал Мартин Атанасов се включва в специалната кампания по случай 25-тата ни годишнина. В нея представяме лицата на SPORT DEPOT - вдъхновяващи атлети и посланици на известни спортни брандове. Тя е част от глобалната кампания WELCOME HOME на SPORT2000 International, на която SPORT DEPOT е член от 2009 година.

Кампанията с емоционални послания представя бранда като мястото, където всеки спортист може да се почувства у дома. Едно от посланията идва от посрещача в националния волейболен тим на България в навечерието на две важни спортни събития – Европейското първенство за мъже във Варна и олимпийските квалификации в Китай.

Мартин Атанасов вдъхновява с представянето си в националния отбор и може да се похвали с редица престижни титли и медали с клубните си отбори.

Волейболистът е олицетворение на това какъв трябва да бъде всеки спортист, за да е успешен атлет. Той започва да се занимава с волейбол още от малък, като казва, че в професионален план определя за постижение цялата си спортна кариера, а в личен - запазените приятелства.

„Сега от професионална гледна точка мечтая да спечеля всичко възможно на клубно ниво, да спечеля поне един медал с националния отбор и да отида на Олимпиада. В личен план мечтая да създам страхотно семейство“, споделя волейболистът.

Присъствието на Атанасов в кампанията е и символично: SPORT DEPOT от години е партньор и доставчик на екипировка на Българска федерация волейбол. През 2021-ва SPORT DEPOT и БФВ подписваха договор за сътрудничество. От тогава до сега спортната мултибранд компания, освен че е технически партньор и снабдява с екипировка на преференциални цени волейболните клубове, се включва активно и в различни събития, свързани с един от най-популярните спортове у нас.

Успешното партньорство между SPORT DEPOT и Българската федерация волейбол се крепи на всички вложени усилия и от двете страни към общата цел – да се популяризира спортът и да се вдъхновят повече хора да спортуват. В момента бъдещите ни планове са насочени към CEV ЕвроВолей 2023 за мъже във Варна, където SPORT DEPOT отново ще има собствена зона.