Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Стилни и неповторими с SPEEDO SCULPTURE – банските, които подчертават всяка извивка на женското тяло. Текст, който

Когато говорим за плуване, Speedo несъмнено фигурира като лидер в екипировката. С богатия си 90 годишен опит компанията разбира, че увереността в плуването идва както от способностите, така и от доброто оборудване – от плувните очила до банския.

След серията плувни очила с интелигентно прилепване IQFit, които сканират женското лице и създават форма, която прилепва идеално на него, Speedo правят нещо подобно и със серията си от дамски бански. За да изработят най-добрите бански костюми, от компанията измерват телата на над 5400 жени и по този начин разбират кой е перфектният костюм за женското тяло. Резултатът се нарича Speedo Sculpture. Тази гама прилепва по всяка извивка на тялото, тонизира и предлага контрол там, където най-много се нуждаем.

Монохромният печат с ефект на водопад при модела Vivashine е предназначен да балансира тялото, като изпъква бюста и разкрасява бедрата.

Изглаждащата, оформяща тялото тъкан с ласкателен контрол на корема също е част от двата модела. Тя съчетава иновативността на фигурното облекло с технологията на банските.

Освен всичко друго, Speedo залага на технологията LYCRA® XTRA LIFE ™, което прави костюма ултра устойчив на хлор и така издържа два пъти по-дълго от стандартните тъкани за бански.

ВИЖ СЕРИЯТА SPEEDO SCULPTURE

-Изживейте плуването си напълно с елегантните модел на Speedo - Vivashine & Countourlux.