Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT подкрепя благотворителен 24-часов „Мърф”, организиран от Crossfit 681

Проявата набира средства, за да се осигурят по-добри условия за спорт в столично училище

Кросфит клубът CrossFit 681 организира зрелищно 24-часово предизвикателство за духа и тялото, което ще накара четирима герои да изпитат пределите на своите възможности. Каузата е да се помогне на децата от 93-то СУ “Александър Теодоров-Балан” в София, като им бъдат осигурени по-добри условия за спорт и активен начин на живот. SPORT DEPOT ще подкрепи инициативата, като направи дарение на спортни стоки за училището.

Къде и кога?

Начало: 25.09 (събота) - 15:00 ч. 
Край: 26.09 (неделя) - 15:00 ч. 
Локация: CrossFit 681, гр. София, ул. „Никола Тесла“

Какво ще се случи?

В продължение на 24 часа популярните кросфит треньори Елина Пашаланова, Борис Налбантов и Светлин Александров, както и ултрамаратонецът Краси Георгиев ще се редуват, изправяйки се срещу геройската кросфит тренировка “Мърф”. Какво означава това? На всеки кръгъл час ги очакват: 
• 1600 м бягане 
• 100 набирания на лост 
• 200 лицеви опори 
• 300 клека 
• 1600 м бягане

Към всичко това те ще добавят и допълнителна тежест под формата на жилетка с тегло от 9 кг за мъжете и 6 кг за жените. Така за 24-часовия период всеки от тях ще направи “Мърф” цели 6 пъти!

Краси Георгиев

Краси е ултрамаратонец и е познат със своя непримирим дух и многобройните каузи, които е защитил и продължава да защитава. От скоро тренира в клуб 681, но бързо се превръща в позитивен пример за малки и големи и неизменна част от TEAM 681.

Светлин Александров

Светлин е сред основателите на клуба и под ръководството му залата смело набира скорост в последните години. Треньорът успешно променя живота на хората към по-добро с търпение, постоянство и личен пример, доказвайки, че човешкият потенциал е безграничен.

Борис Налбантов

Борис е двукратен рекордьор на Гинес, екснационален състезател по борба, участник в Игри на волята, кросфит състезател, авто-мото фен и любител на животните. Борис също е част от треньорския екип на 681 и респектира участниците в своите класове с познанията си.

Елина Пашаланова

Елина разбива на пух и прах мита, че жените са слабият пол. Вдигане на тежести, гимнастика, бягане, танци, колело, плуване - нищо не ѝ се опира. Над година Ели е част и от треньорския екип на 681 и за това време успява да промени много хора към по-добро с опита си.

Трудността е очевидна, летвата е висока и напрежението е налице, но каузата си заслужава.  

Ивентът ще се излъчва на живо в YouTube канала на CrossFit 681. Там ще може да следите какво се случва с участниците през целия период от 24 часа!

Как да подкрепите героите за тяхната кауза

Събитието е отворено за всички желаещи. Включете се в тази прекрасна инициатива и подкрепете четиримата герои в набирането на средства за децата от 93-то СУ “Александър Теодоров-Балан”.

Как можете да направите това?

В деня на ивента в залата на CrossFit 681 ще бъдат разположени кутии за дарения, в които всеки ще може да остави сума по собствена преценка. На всеки кръгъл час ще бъде дадена възможност на желаещите да се включват и да правят “Мърф” под някаква форма. Цял, половин или скалирана версия, екипът на CrossFit 681 ще се погрижи да даде достъпни за всеки варианти според възможностите му. Входът за участващите в тренировката отново ще бъде сума по индивидуална преценка.

Какво ще се случи с даренията?

Всички събрани средства ще бъдат дарени на 93-то СУ “Александър Теодоров-Балан” и ще бъдат изразходвани за спортно оборудване и подобряване на спортната инфраструктура на училището. Всички подробности по организацията на ивента, набирането на средства и предаването им ще бъдат споделяни в ивента на събитието във фейсбук. 

SPORT DEPOT ще подкрепи инициативата, като направи дарение на спортни стоки за училището. А всеки, включил се в предизвикателството, ще получи пакет от ваучери за намаления. 

CrossFit 681 ще продължи инициативата и занапред, като целта е да се набират средства и за други благотворителни каузи.