Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT и ФК „Спартак“-Варна: Нищо не може да спре това, което можем да направим заедно

Специална фотосесия представя фен облекла на клуба

ФК „Спартак“ - Варна и българският лидер за дистрибуция на спортни стоки SPORT DEPOT стартираха емоционална кампания. Договорът между двата гиганта постави началото на един сезон, в който „соколите“ показват на какво са способни.

Отборът на ФК „Спартак“ - Варна радва феновете си, носейки екипировка от световния лидер Nike, предоставена от SPORT DEPOT. Това партньорство е симбиоза между предпочитания от доста европейски и световни клубове бранд Nike и професионализма и решителността на „Спартак“ - Варна, която ще остане в историята на българския футбол.

С емоционална фотосесия, която е част от многото предстоящи изненади за варненци, SPORT DEPOT представи част от артикулите, които ще предлага във веригата си. Тя бе заснета във Варна под надслов НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ ТОВА, КОЕТО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ЗАЕДНО.

Във фотосесията влизат кадри от едни от емблематичните за морската столица места, като целта е да обедини всички около идеята, че любимият на варненци отбор е там, не се е отказал и вярва, че ако всички са заедно, ще са по-силни и нищо няма да ги спре по пътя им към успеха. 

Всеки фен на „Спартак“ - Варна ще може да демонстрира подкрепа и принадлежност към отбора, като носи артикули на Nike, предназначени специално за любимия му тим. Серията може да открие в магазините на стадион "Спартак", стадион "Локомотив", в магазини SPORT DEPOT във Варна, както и онлайн на sportdepot.bg.

Нека заедно покажем подкрепата си към „соколите“ и да се потопим в духа на футбола. Заповядайте в магазините на ФК „Спартак" и SPORT DEPOT във Варна и подкрепете любимия си отбор, присъединявайки се към футболната общност. 

Нищо не може да спре това, което може да направим заедно. Варна, просто го направи!