Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Слънчеви очила Oakley HSTN: дизайнът и технологиите на бранда и стилът на Мбапе

Звездата на френския национален отбор по футбол Килиан Мбапе и американският бранд Oakley, който е популярен със своите слънчеви очила, си сътрудничат за модела HSTN и създават заедно стилен вариант. А слоганът на кампанията за представянето на тези ежедневни слънчеви очила е „Бъдeтe себе си“. 

Емблематичният силует, характерният за Oakley дизайн и представяне, както и индивидуалният стил на Мбапе се сливат по неповторим начин в тези очила, които блестят като моден аксесоар, а едновременно с това предоставят необходимия комфорт в слънчеви дни. HSTN e вторит модел, за който Oakley и футболистът на френския клубен шампион "Пари Сен Жермен" си сътрудничат, след като през есента на миналата година стартираха парнтньорството си с очилата Kato.

Технологии, дискретни, но ефектни акценти и цветова палитра в кафяво и златисто отличават варианта на очилата HSTN, който е също толкова поразителен, колкото и играта на Мбапе. По-рано през годината 24-годишният нападател така да се каже "изписа името си със златни букви" като голмайстор номер едно в историята на френския гранд „Пари Сен Жермен“.

Мбапе обяснява, че като футболист знае колко важно е да обръщаш внимание на всеки детайл. По същия начин той подхожда и при сътрудничеството си с Oakley

Очилата отразяват неговата индивидуалност чрез цветовете, а дизайнът е естетичен и универсален. Със същата философия като при играта френският футболист залага на собствен стил при очилата. Моделът за ежедневието HSTN е представен за първи път през 2021 година, като очилата непрекъснато се развиват и променят, запазвайки и доразвивайки интересните идеи и решения, вложени в оригинала.

Oakley работи в тясно сътрудничество с приятели на марката в търсене на нов свеж поглед върху лайфстайл моделите слъневи очила. Именно така се появява и вариантът HSTN, който брандът създава в сътрудничество с Килиан Мбапе. Сред характеристиките, които новият модел наследява от оригинала, са заоблената форма на лещите с Prizm технология. 

Рамката е с материал BiO-Matter®, в който са вложени и суровини на растителна основа, както и подложки на носовия мост от патентования от бранда материал Unobtainium® за удобно и сигурно прилягане.

Модата се мени, тенденциите идват и отминават, предопределени от културата и нагласите на хората, които повлияват всеки аспект от поведението и се изразяват в облеклото и визията. Oakley също променя и актуализира своите очила, но не прави компромис с високото качество и комфорта, доказани през годините и превърнали продуктите на бранда в разпознаваеми. 

Нови модели слънчеви очила Oakley можеш да намериш в магазин SPORT DEPOT MEGA STORE и онлайн на sportdepot.bg.