Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Puma те провокира, момиче: покажи постижения и стил в спорта и не само

Стилът и спортът нямат почивен ден. Покажи спортните си умения и впечатли с визия. Това ти предлагат дамските обувки Provoke XT и различни сетове от технологични облекла от серията Untamed на Puma. Обувките ти осигуряват подкрепа за краката, оптимално сцепление и стабилност, а дрехите – комфорт за фитнес занимания и не само.

Освободи енергията си с дамските обувки за тренировки Provoke XT Unthemed със смел дизайн, технологии и интригуваща визия, преплела змийски принт и атрактивни детайли. Ако пък търсиш динамика и ефективност, но подчертани от изчистени линии в контрастни цветове, то можеш да избереш Provoke XT за фитнес заниманията си. 

Обувките от линията Provoke XT са създадени за жени, които не се страхуват да поемат рискове. Моделите определено привличат вниманието с външен вид, но предлагат и още…

СТАБИЛНОСТ: TPU елемент обгръща средната част на стъпалото и петата за нужната подкрепа и подпомагане на контрола при фитнес тренировки. 

КОМФОРТ: Геометричната междинната подметка от PROFOAM пяна осигурява омекотяване, но е лека за експлозивност и бързина. 

СЦЕПЛЕНИЕ: Зонираната подметка предлага максимално сцепление и издръжливост на обувката при тренировки. 

В допълнение горната част приляга по крака за опора в спортните ти занимания.

Като част от линията Untamed Puma предлага и обувки за стил и комфорт в ежедневието като модела Corina, който е с изчистен дизайн и детайл с отличителния принт.

Облеклата за тренировки от новата колекция на Puma също няма да те разочароват –дишащи материи и визия, които да съчетаеш по подходящия начин. Клиновe и спортни сутиени с утвърдената dryCell технология и дизайн за упорити тренировки, а понеже пролетта и лятото предполагат и повече сесии на открито, ветровката не просто ще завърши спортния сет, а е необходимо, практично допълнение. Puma те предизвиква – освободи енергията, постигни завидни спортни резултати, покажи визия!