Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Плувните очила BIOFUSE 2.0 на SPEEDO: иновации и комфорт за любим спорт

Новите очила Biofuse 2.0 на един от водещите световни брандове за плувна екипировка Speedo вече се предлагат в магазини SPORT DEPOT и онлайн на sportdepot.bg. Те могат да се похвалят с технологията Speedo Biofuse® за изключителен комфорт както и с още редица иновации и оригинални решения на бранда, свързани с дизайна и производството.

Продуктите от серията Biofuse дължат своята популярност на комфорта, който осигуряват. Плувните очила Biofuse 2.0 надграждат постигнатото при техните предшественици, предоставяйки по-ясна визия и по-удобно прилягане за по-интуитивно изживяване в плуването, обясняват от Speedo.

Елегантният дизайн на рамката на Biofuse 2.0 се адаптира по-прецизно към носа и лицето за плътно прилягане, докато меките, удобни уплътнения пасват на контура на очите. Твърдата вътрешната рамка е обвита в мека „кожа“ с гелообразна текстура, а дизайнът и конструкцията с вдлъбнатини при носовия мост са насочени към удобно прилягане и стабилност.

Очилата Biofuse 2.0 разполагат и с нов механизъм с бутон, който очаква патент, но вече позволява бързо и сигурно поставяне. Допълва го удобната еластична каишка с елементи за регулиране, която позволява прецизно персонализирано прилягане, за да се съсредоточиш върху тренировката.

Новата форма на лещите цели да подпомогне периферното зрение под водата за потапящо изживяване. Покритието против замъгляване съответства на новите стандарти ISO, за да осигури ясно виждане. Поликарбонатните лещи с UV400 защита на Biofuse 2.0 предпазват очите както от UVA, така и от UVB лъчите.

С цел да се намали въздействието върху околната среда, Biofuse 2.0 са конструирани от материали, които използват по-малко въглеводороди на основата на изкопаеми горива в сравнение с традиционните пластмаси. Eлементи от очилата, между които и лещите, са произведени от добити по устойчив начин материали, а също така уплътнението и рамката са произведени с помощта на суровини на биологична основа, за да се намали въглеродният отпечатък на Biofuse 2.0 в сравнение с предходния модел Futura Biofuse Flexiseal.

Кърсти Садлър, вицепрезидент на Speedo Global Brand Marketing, споделя вярата на марката, че „Biofuse 2.0 е истинска промяна на играта“, която ще отличи Speedo от конкуренцията.

Наслади се на плуването, избери сред гамата модели плувни очила Biofuse 2.0. А с мисъл за околната среда, опаковката, в която ще ги получиш, е произведена изцяло от рециклирани PET бутилки.