Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Официално съобщение на верига магазини SPORT DEPOT във връзка с удължаването на противоепидемични мерки в България и режима на работа

изображение

Уважаеми клиенти, колеги и партньори,

предвид издадената заповед, с която се удължава срокът на въведените противоепидемични мерки в България, екипът на SPORT DEPOT ви моли да се запознаете с тази информация, която ще ни помогне съвместно да осигурим вашата и нашата безопасност по време на пазаруване.


Всички магазини SPORT DEPOT и DISTRICT, намиращи се в търговски центрове, остават затворени. От 01.04 обектите извън търговски център тип Mall ще започнат отново да обслужват клиенти с намалено работно време и при засилени хигиенни мерки. Това са:

- SPORT DEPOT София, Младост 4
- SPORT DEPOT София, Люлин
- SPORT DEPO Пловдив, Retial Park
- SPORT DEPOT Варна, Palah Center
- SPORT DEPOT Бургас, жк. Славейков
- SPORT DEPOT Дупница
- SPORT DEPOT Сливен
- SPORT DEPOT Хасково

За да осигурим безопасно и спокойно пазаруване, въведохме:

1) пропускателен режим, организиран от служителите и охраната - осигуряваме пространство от 30 кв.м. на един потребител в търговска зала;

2) за безопасността на всички, моля, посетителите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да носят маски;

3) всички наши служители също са оборудвани с ръкавици и защитни маски;

4) засилени мерки за хигиена и дезинфекция – извършва се редовно почистване на помещенията, работните плотове на каса, входните зони. На ваше разположение са осигурени дезинфектанти за ръце на различни точки в търговска зала. Моля, задължително дезинфекцирайте ръцете си след проба на обувки;

5) персоналът е инструктиран да предотвратява струпване на голям брой хора и да съблюдава за спазване на необходимото разстояние от 2 метра между хората.


За ваше удобство, продължаваме да предлагаме услугите си онлайн. Може да откриете всичко за спорт и свободно време на www.sportdepot.bg и www.districtshoes.bg. Гарантираме най-високи мерки за сигурност и дезинфекция в складовите помещения и сред служителите, обслужващи вашите поръчки.

С цел да осигурим бързо, лесно и изгодно пазаруване за всеки, решихме да обявим безплатна доставка на обувки и облекла над 90лв., както и на фитнес уреди над 200лв. Изненадахме ви с намаления до -30% на всички нови колекции, както и намаления до -70% на над 13 000 предложения в нашия сайт.


Поради извънредното положение и затруднената обстановка в страната, доставката на практите ще се извършва до 10 работни дни. В определени случаи, когато стоката се намира в отдалечени складове, е възможно да има забяване и над 10 работни дни.

Забавяне има и при връщането на пари при отказ на поръчка. Връщането на пари се извървшва в срок до 30 работни дни. Поради усложнената обстановка на работа за момента спираме услугата „Замяна на стока“. Ако даден клиент иска да замени стока, то той трябва да върне поръчаната стока, и да направи нова поръчка. Сумата от първата поръчка ще бъде възстановена. Стока закупена онлайн може да замените само на място в наш магазин.

Молим да ни извините и Ви благодарим за разбирането. Целият екип на SPORT DEPOT работи неуморно на максимален капацитет с цел да успее да обслужи всички наши клиенти. Бъдете здрави!

Спорт Депо АД
30.03.2020