Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Обувките за бягане Cloudsurfer на On Running: моделът съчетава комфорт, технологии и стил

През 2010 година марка с мисия да предефинира изживяването при бягане дебютира на пазара на спортните обувки. Базираната в Швейцария компания On Running бързо набира популярност с иновативния си подход към дизайна на моделите. В новата си колекция брандът не изневерява на традицията да представя авангардни и дръзки решения, насочени към подобряване на представянето, а сред последните модели са и актуалните обувки за бягане на бранда Cloudsurfer.

Бившият професионален спортист Оливие Бернхард и неговите приятели Дейвид Алеман и Каспар Копети създават бранда On Running. Бернхард се заема да проектира обувки с фокус върху комфорта и скоростта. Триото се насочва към разработването на модели, които да революционизират бягането, като черпят вдъхновение от облаците и приписваните им във вълшебните приказки омекотяващи свойства.

Крайъгълният камък в успеха на On Running са швейцарска прецизност и инженерни принципи. Обувките на марката се отличават с патентованата CloudTec® технология – „облаците“ са самостоятелни елементи в подметката, които работят заедно, за да осигурят комфорт и да допринесат за представянето. Дизайнът позволява уникалната комбинация от омекотяване и отзивчивост, предлагайки на бегачите леко приземяване и експлозивно оттласкване.

On Running разработва и Speedboard™ - пластина, която подпомага оттласкването и допринася за прехода при стъпване, а също така подобрява енергийната ефективност и стимулира естественото бягане.

Иновативният модел обувки за бягане Cloudsurfer от новата колекция на On Running грабва вниманието със своите характеристики и функционалност. Моделът се отличава с лекота и омекотяване и е подходящ за бягане на дълги разстояния, позволявайки на атлетите да преодоляват километър след километър в комфорт. Cloudsurfer предлага стабилност и сцепление, като бегачите оценяват способността му да се справя на различни настилки в урбанизирана среда.

Както говори и името на модела емблематичната за On Running CloudTec технология е в неговата сърцевина. „Облаците“ в междинната подметка на обувките се компресират при допира със земята, за да осигурят желаното омекотяване и възвръщаемост на енергия, позволявайки плавен преход при стъпване. Марката не спира да залага на иновациите в моделите и Cloudsurfer се развива с всеки следващ вариант. Актуализациите се базират на отзиви на спортисти, а дизайнът и представянето на обувките се подобряват чрез прецизни методи, анализ и компютърно оптимизирани технологии.

Новият модел обувки за бягане Cloudsurfer на On Running съчетава технологии, комфорт и стил. И докато спортистите продължават да следват целите и мечтите си, Cloudsurfer е готов да ги подкрепи при всяка стъпка и всяко бягане към нови лични постижения.