Облекла Jordan: открий отново модели от любимата марка в SPORT DEPOT

Облекла, които са винаги актуални, имат автентичен градски стил и спортна визия и грабват вниманието? Да, и са подпечатани със знака на спортна легенда, защото са Jordan. В магазини SPORT DEPOT и онлайн на sportdepot.bg отново можеш да намериш мъжки дрехи на известната марка.

Jordan e бранд – плод на сътрудничеството между звездата на баскетбола от 80-те и 90-те години Майкъл Джордан и спортния бранд Nike. Първият продукт – обувките Air Jordan 1, марката лансира на пазара през 1985 година. В следващите години в дизайнерския екип се включва човекът, който стои зад Air Max видимата камера и авангардните Nike Huarache - Тинкър Хетфийлд. Той създава знаковите Air Jordan 3.

Различни колаборации, инициативи и кампании популяризират бранда и го превръщат в емблематичен. Пример е рекламата по време на американския Super Bowl от 1992 година и вдъхновеният от нея филм Space Jam, в който блестят самият Майкъл Джордан и анимационният любимец Бъгс Бъни. Space Jam се появява на големия екран и става хит през 1993-а.

През годините логото на бранда носят играчите на американски футболни и баскетболни отбори, много от които колежански, а също и национални баскетболни отбори. Брандът си сътрудничи и с френския футболен град „Пари Сен Жермен“, като с това име е създадена и колекция, включваща облекла.

Jordan създава обувки, много от които бързо набират популярност и след появата си не губят емблематичния статус. При облеклата фокусът е върху комфорта.

Сред продуктите от новата колекция на бранда, които можеш да откриеш в нашата селекция, са тениски и потници, суитшърти и панталони с любимото лого.

Дрехите са в подчертан спортен стил, вдъхновен от баскетбола. Класически дизайн, кройки и материали, допринасящи за удобството в ежедневието, се открояват сред характеристиките им.

Не пропускай облеклата от любимия бранд в магазините ни и онлайн.