Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

ОБИЧАЙНОТО ЗА НЕОБИЧАЙНИЯ. Karim Benzema.

Спортът не е просто работа за Karim. Той е неговият живот. Z.N.E. FAST RELEASE HOODIE отразява страстта, която той влага в така забързаното си ежедневие.

В 51 минута на тазгодишния финал на УЕФА Шампионската лига, с точния си удар Karim Benzema изрита надеждите на Ливърпул. Голяма цел за някои, но по-скоро способност да бъде на правилното място, в точното време – някакъв рядък глупав късмет. Да бъдеш готов да се хвърлиш в точната секунда не е лесен подвиг. Бензема поддържа това високо ниво 9 години и над 400 мача за Реал Мадрид. Прекарахме един ден с Бензема, за да разберем как.

Между времето, прекарано със семейството, тренировките, пътуването до работа и снимките за Vanity Fair, Бензема успява да сподели с нас своята истина. А тя всъщност е проста. Той никога не се изключва, независимо дали е на терена, или извън него.
„Винаги съм под напрежение. Отивам да взема продукти от магазина и хората ми говорят.

Зареждам гориво и хората говорят с мен. Навсякъде, където отивам, трябва да живея с това.“
… но той вярва, че "това напрежение е хубаво“ и е необходимо на всеки, за да достигне най-високото ниво в своята игра". Този натиск преминава през обикновения му живот и експлодира на терена. На нивото, което се намира, няма място за глупости. Само талант, обединен с посвещение, готовност да превърне обикновеното в необикновено. Футболът определено е центъра в живота на Бензема. Той упорито следва една и съща рутина в дните и седмиците преди мач. Хващаме го в един от тези дни, прекарвайки деня с него, семейството и приятелите му. В неговия делник всичко е по часовник. Той събужда и разхожда кучето по едно и също време. Прави закуска за 4-годишната си дъщеря, която получава филийка пълнозърнест хляб, покрита цялата с шоколад. Той закусва банани с вода и протеин.

Той изпива 5 такива шейка дневно. Тренира с екипа на Валдебеба, следва обяд вкъщи със семейство и приятели. Денят приключва с тренировка и физиотерапия в домашния му фитнес. Преди да се отпусне съвсем, гледа епизод на GOT или El Chapo. Така преминава неговото ежедневие.

Обикновено когато не е облечен в спортен екип, той отново носи джинси и суитшърт. Днес е с ADIDAS Z.N.E FAST RELEASE HOODIE.
„Като спортист за мен е важно винаги да се чувствам подготвен за всичко, което се изпречи на пътя ми – на терена и извън него. Новото Z.N.E. HOODIE изглежда страхотно, а бързо откопчаващият се цип ми помага да го съблека само с едно движение и така да бъда готов за всяка една ситуация за секунди.“
Заслужава ли си всичко – ставане рано сутрин, години на обучение, ежедневното пътуване до тренировъчната площадка, болки? Докато държи на ръце бебето си в хола, Бензема споделя: "Футболът може да общува с хората. Усещам радостта на хората от това, което правя на терена. Нещото, което обичам във футбола е начинът, по който той предизвиква емоция ". Тази отдаденост е извънредно ценна и в обикновения живот. Rip Ready.