Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Обичайното за необичайната. Julie 'Jaws" Nelson.



Пресъздавайки тенденциите на Z.N.E. HOODIE FAST RELEASE, Julie е страстна, грациозна и винаги в движение. Елегантна извън ринга и свирепа в него.
Julie е ВИНАГИ ГОТОВА.


Ядосаното жужене от въртящите се въжета. Скърцането на боксовите обувки. Неравномерния ритъм на барабани, идващ от тълпата, спречкванията и ударите. Последван от силния сигнал на гонга. Звуците на боксовия ринг в Дъмбо, Ню Йорк, са незабравими. Ароматът, който с всяка следваща минута, се усеща по-малко. Тук, заобиколена от гума и пот, бившата балерина обгръща ръце, подобно на начина, по който преди увиваше палците около глезените си. Взима черните си ръкавици и започва първата от много си тренировки.


Тя е Julie 'Jaws" Nelson - необикновена жена, която е активна 24 часа, 7 дни в седмицата. 15:00 часа следобяд е, ние сме с Julie от 6 часа сутринта и проследяваме един обикновен ден от нейния живота, за да разберем как създава нейната изключителност.
Денят започва рано в апартамента на Julie. Тръгвайки на разходка с кучето, тя слага Z.N.E суитшърт и издърпва косата си назад в конска опашка.

Докато се разхождаме, тя ни въвлича в един нейн делник. „Събуждам се в 5:30 – 6 часа сутринта. Обикновено след това преподавам. Следват тренировки с частни клиенти до 10:30.
Друг клас, понякога стават два. Взимам си храна и излизам по задачки. След това?
Може би ще се прибера вкъщи и ще си легна. Но дните ми преминават различно, зависи от графика с тренировки.
Но това е ориентировъчно разписание, тя има ден А и ден Б.
Разликата? „Работа, работа, работа, преподаване, тренировки, тренировки, тренировки“.


Яростният атлет в Julie винаги е в движение, винаги готов за действие.
Кариерата ѝ започва на 11-годишна възраст, когато се присъединява към Академия по балет Киров. След десет години с палци, тя слага боксовите ръкавици преди 8 години.
Тя е многолик спортист, който винаги е избирал до върви по собствена пътека. Докато се заминава с класа си в Румбъл, тя споделя за нещата, които обича в преподаването „Няма по-велик спорт от бокса, който да помага на хората да се чувстват по-уверени и удовлетворени от себе си и постигнатото.

Тренировките с класове са част от работата, от обикновения ѝ живот, но когато клиентите ѝ напуснат залата, тя се връща към страстта си: „Обичам индивидуалните спортове, защото когато светлините изгаснат, когато всички се приберат вкъщи, може да останете и да продължите да работите.
И това оказва влияние пряко върху представянето ви. Отговорността е вана - на 100 %“. Не винаги е хубаво, но пък е ефективно. Така Julie създава нейната изключителност, всеки ден.
Снабден с лесно разкопчаващ се цип, стилният и висококачествен суитшърт adidas Z.N.E. HOODIE може да се откопчае с един бърз ход. Подобрената форма и конструкция на качулката позволяват по-прецизно напасване, а автентичното бяло лого и линията на раменете придават стил в детайлите.



Изработен от супермека и по-лека, напълно устойчива полиестерна материя, суитшъртът притежава технологията Climalite, която регулира влагата и осигурява комфорт при всякакви условия. Колекцията допълват свободно падаща тениска с мека, фино набрана яка adidas Z.N.E. Tee и спортно долнище с двойна плетка adidas Z.N.E. Pant, изработени от същия устойчив лек материал Climalite, с автентичните лого и линия на раменете, характерни за колекцията.