Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Направете нещо за вашето здраве!

Много заболявания са причинени от липсата на физически упражнения. Не само мускулно-скелетната система, но и органите, преди всичко сърцето, могат да започнат да причиняват проблеми. Редовните упражнения и спортните дейности значително намаляват риска от болести и предотвратяват възможността за обездвижване.
Списанията са пълни с добри съвети и препоръки по темите за фитнес, тренировки и здравословно движение. Разнообразието от опции за обучение е огромно - тренировки в гимнастически салони и курсове по йога, индивидуални тренировъчни сесии, уелнес курсове, разходки, вечерни курсове по плуване след работа.

Но как мога да намеря "моя" спорт и кой е точният баланс?

Как да се уверя, че ще остана мотивиран и ще се забавлявам? Най-големият проблем е да не си фокусиран. Комбинирайте ходене на сесии с приятели и редовни тренировки у дома на кростренажор или ергометър. Практикуването на упражнения вкъщи е популярно от доста години и често се препоръчва от ортопедични и рехабилитационни центрове.

Продуктите на KETTLER доминират на фитнес пазара от близо 70 години. Технологиите бързо се развиват, от първоначално предлаганото колето за упражнения до високоефективния ергометър днес.
Машина за упражнения, която поддържа сърдечната Ви честота под контрол, и също така показва, кога претоварването е достатъчно или не, е идеална за ефективна тренировка.

Много от уредите KETTLER са с интегриран електронен дисплей, за да следите сърдечната честота и да се уверите, че се упражнявате в рамките на оптимизиран диапазон на производителност. Резултатите от тренировката се запазват и се задават цели. Определянето на евентуални резултати е забавно и поддържа мотивацията.

Очевидното предимство на домашния фитнес е гъвкавостта във времето, с която разполагате. Залата вкъщи е винаги отворена, там няма отнемащи време пътувания до и обратно, няма месечни такси.

Каквото и упражнение да решите, че е точното за вас - започнете бавно и изградете определена степен на редовност. Вие бързо ще свикнете с вашата фитнес програма- така че не просто сядайте и се отпуснете, движите се! Вашите тяло и душа ще ви се отблагодарят!

Открийте вашия ергометър или кростренажор>>

Споделете познанията си и помогнете на другите около вас да бъдат във форма и да останат мотивирани в нейното поддържане.

Благодаря, че се присъединихте към нас!