Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Мъжките футболни обувки adidas X CRAZYFAST.1 грабват вниманието с иновации, насочени към скоростта

adidas представя футболните обувки от серията X CRAZYFAST, в която вниманието привличат моделите X CRAZYFAST.1 с AERO иновации, които целят да те подпомогнат по отношение на ускоряването и темпото във всеки момент от играта.

„Съвременната игра е съсредоточена около скоростта и бързината да спечелиш топката срещу опонента си. Футболистите трябва да мислят бързо и да реагират още по-бързо, без да се разсейват“, казва Маса Ариан, глобален директор категория „Футболни обувки“ в adidas, представяйки новата серия.

Брандът предлага различни модели X CRAZYFAST, насочени към темпото на игра за футболисти на различни нива – и за професионалисти, и за любители на футбола.

Нека хвърлим по-детайлен поглед върху моделите X CRAZYFATST.1 в нашата селекция.

Мъжките модели X CRAZYFATST.1 с иновативната технология SPEEDFRAME на adidas са с актуализиран AEROPLATE елемент. Предишната карбонова версия e заменена с нова лека и гъвкава пластина. Тази актуализация осигурява оптимален комфорт, като същевременно запазва същите характеристики за динамично движение, а дизайнът на бутоните е насочен към оптимизиране на сцеплението при бързи движения и ускоряване.

При моделите X CRAZYFATST.1 adidas залага на иновацията AEROCAGE – специално създадена подплата, която осигурява подкрепа и стабилност, обгръщайки средната част на стъпалото.

Обувките са проектирани, като в горната част е използвана иновативната AEROPACITY SPEEDSKIN – еднослойна мрежеста материя, която създава проветривост и приляга по краката, като тя е подсилена само там, където е необходимо. Комфортът в горната част се допълва от Primeknit материята на adidas при яката и връзките, които допринасят за оптимално персонализирано прилягане.

Избраната от adidas цветова палитра, както и полупрозрачността в горната част на обувките подчертава дизайна им и акцентира върху темпото на играча на терена.

В избрани магазини SPORT DEPOT и магазини ABSOLUTE TEAMSPORT, както и онлайн на sportdepot.bg ще откриеш още футболни обувки от серията adidas X CRAZYFATST за мъже и младежи с различни характеристики за различни типове терени. Купи футболни обувки от серията и регистрирай касовата бележка или номера на онлайн поръчката до 30 август, участвай в томбола и може да спечелиш една от девет награди.