Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Lego Wear - Създадени за игра

Няма такова нещо като лошо време за игра, само неподходящо облекло. Готови ли сте за дъждовните дни?

От LEGO® Wear дълбоко вярват, че всички хлапета трябва да се забавляват. Това е и причината да влагат толкова много страст и творчество в конструирането и дизайна на своите дрехи.

Повече от 25 години марката се специализира в качеството на своите продукти, като наблюдава и анализира децата и техните начини за игра както в дома, така и навън. Това ценно знание води до една нова посока, в която забавлението и функционалността са двете най-важни неща при създаване на една колекция.

Забавление, защото вселената на LEGO® въплъщава игра, творчество и забавление. И функция, защото високото качество и мисълта за иновация, са от значение за децата, които носят техните дрехи.

LEGO® Wear е бранд за активни и щастливи хлапета, които обичат да играят. Ние предлагаме дрехи, които насърчават децата да бъдат деца. Чрез игра и творчество малчуганите се развиват и учат - а това наистина е всичко, което искаме за тях.