Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Енергична атмосфера и висок интерес от студентите на УНСС към работа в SPORT DEPOT

Над триста млади хора проявиха интерес към възможностите за работа в българската компания за търговия със спортни стоки SPORT DEPOT на форума „Дни на кариерата“, организиран от Университета за национално и световно стопанство и компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Събитието срещна над 70 компании с търсещи заетост млади хора във фоайето на УНСС на 22 ноември.

Интересът към SPORT DEPOT е по-голям и студентите бяха по-активни от миналата година, отчита Валентин Гатев, специалист „Подбор на персонал“ в SPORT DEPOT като съпоставя събитието с кариерния форум от миналата година. 

„Ценното за тях са възможностите, свързани с гъвкавост при работното време, и възможностите за кариерно развитие впоследствие – две неща, в които SPORT DEPOT е силна като компания“, допълни той.

SPORT DEPOT е водеща българска компания за продажба на спортни стоки, официален партньор и част от SPORT2000 International. SPORT DEPOT има над 20 магазина в страната и предлага голямо разнообразие от спортни стоки от над 30 000 артикула от над 120 бранда, между които adidas, Nike, Puma, Reebok, Under Armour, Jack Wolfskin, Helly Hansen, Speedo. Портфолиото на SPORT DEPOT непрекъснато се разширява, като сред марките, чийто продукти вече предлагаме от месеци, са Napapijri, Fjallraven, On Running, HOKA, Guess, а в последния месец клиентите ни могат да намерят при нас и обувки SCARPA и облекла и аксесоари Patagonia.

В последните дванадесет месеца магазините SPORT DEPOT в страната се увеличиха с четири. Най-големият търговски обект на веригата – SPORT DEPOT MEGA STORE, бе открит през декември миналата година, а след него врати отвориха и магазините в Перник – през април, в Кърджали – през юли, в търговския център Via Север в Пловдив – през ноември. SPORT DEPOT може да се похвали и с отварянето на първия специализиран магазин за отборна екипировка ABSOLUTE TEAMSPORT.

ABSOLUTE TEAMSPORT e изцяло нова концепция на SPORT 2000 International за специализиран магазин за отборна екипировка. Основна цел на магазина в този формат е да работи пряко с различни отбори от професионалния и аматьорски футбол, както и с всеки спортист индивидуално. ABSOLUTE TEAMSPORT магазини има в Германия, Белгия, Холандия и Австрия. България е следващата държава, в която бе открит магазин в такъв формат.

Всеки, който търси работа, смята себе си за активна и динамична личност, вижда спорта като своя втора природа, умее да работи в екип и харесва общуването с хора, може да открие възможност да се присъедини към нас.