Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Ексклузивно в Sport Depot: Най-престижната марка фитнес уреди за дома на ICON

Горди сме да обявим, че SPORT DEPOT вече е официален вносител на световноизвестната марка за фитнес уреди NordicTrack на ICON Health&Fitness. Компанията лидер във фитнес индустрията в световен мащаб се довери на SPORT DEPOT.

NordicTrack e синоним на висококачествени фитнес уреди за дома. Те съчетават дизайн и технологии, за да помогнат за ефективни тренировки и влизане във форма.

Марката не спира да комбинира традицията с иновациите през годините. Когато чуе NordicTrack, човек неизменно се сеща за бягащи пътеки и това не е случайно – заради качеството, дизайна и технологиите те са предпочитан избор за много ентусиасти по света. Но NordicTrack не се задоволява само с най-известните си продукти и марката носят велоергометри, кростренажори и други уреди.

А за персонализиране на тренировките и превръщане на спортуването вкъщи в ново изживяване помага интерактивната платформа на ICON – iFit Coach.

Членството в платформата, което е по желание и се плаща допълнително, пренася виртуално трениращия в зала, провокира приключенския му дух, като го отвежда на различни места по света, за да спортува все едно е там. Треньорите от iFit Coach дават подкрепа и мотивация за постигане на резултати спрямо целите и възможностите на човека. iFit е чудесно допълнение към уредите на световноизвестната марка NordicTrack.

Може да разгледате новите уреди в нашия магазин в Младост 4 или онлайн тук, а съвсем скоро уреди на марката ще бъде налични в цялата ни магазинна мрежа.