Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Екипът ни в Пловдив трескаво се подготвя за голяма реновация – SPORT DEPOT разширява присъствието си в града с нов MEGA STORE

С гордост обявяваме плановете си за разширяване на своята дейност в Пловдив. Това ще се случи чрез мащабно реновиране и разширяване на нашия магазин в RETAIL PARK PLOVDIV, който от 25 август 2023 година ще се превърне в SPORT DEPOT MEGA STORE

След повече от 12 успешни години взехме решение да превърнем нашия най-голям магазин в града под тепетата в MEGA STORE. Първият магазин от подобен мащаб SPORT DEPOT отвори в Солун (Гърция) през 2019 г., а вторият - през декември 2021 г. в София. С настоящото разширение Пловдив ще се превърне в града с най-много SPORT DEPOT магазини извън София, което акцентира и отразява значимостта му като спортен център.

Освен реновацията, към магазина ще бъде добавено и ново пространство с площ от над 1000 кв. м, което ще заздрави позициите на компанията и ще предложи на клиентите ни още по-широк избор от спортни продукти и услуги. Пловдив е град с огромен потенциал и активно спортно общество, наситено с фенове на спорта и съвременни спортни съоръжения. Ние в SPORT DEPOT сме наясно с тази динамична среда и с увереност вярваме, че разширяването на присъствието ни в града ще допринесе за по-добро задоволяване на нуждите на местните спортуващи и спортни ентусиасти. 

В новия MEGA STORE в Пловдив клиентите ни ще имат възможност да се възползват от Shop in Shop концепция DISTRICT (магазин вътре в магазина) за лимитирана селекция сникърси и лайфстайл маратонки, която ще предостави по-голямо разнообразие на продуктите и още по-забележимо пазарно пространство. Това уникално за клиентите преживяване ще ги привлече и ще гарантира, че пазаруването в SPORT DEPOT MEGA STORE в Пловдив е не само удобно, но и изключително приятно.

Освен това, можем да се похвалим и с още една новина – SPORT DEPOT разширява мрежата си в България и с втория магазин от концепцията ABSOLUTE TEAMSPORT. Избрахме Пловдив за откриването на този специализиран магазин поради многото футболни фенове в града, високия потенциал на града и наличието на модерни спортни съоръжения.

ABSOLUTE TEAMSPORT PLOVDIV ще предложи на своите клиенти широка гама от футболни продукти и екипировка на водещи марки, които ще задоволят и най-изисканите нужди на футболистите и феновете на този спорт. 

Не на последно място, новият магазин в Пловдив ще бъде важен логистичен хъб за електронна търговия, откъдето ще се изпращат пратки за голяма част от страната. Това ще допринесе за по-бързото и по-ефективно доставяне на спортни стоки до клиентите на SPORT DEPOT в различни региони на България. 

SPORT DEPOT е отдаден на своето предназначение да предоставя на клиентите висококачествени спортни продукти от много широка гама и световноизвестни марки. Отварянето на втория MEGA STORE в Пловдив е част от стратегията на компанията за разширяване и насърчаване на спортната общност в България.