Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Екипът на пловдивския магазин SPORT DEPOT RETAIL PARK грабна купата в SPORT DEPOT RETAIL CHAMPIONSHIP 2023

Победата на шампионите беше категорична, а за първи път тази година се присъди отличие за комплексен играч на турнира

За трета поредна година SPORT DEPOT RETAIL CHAMPIONSHIP отличи най-добрите екипи от магазините на спортната верига в цялата страна. В оспорвани игри в продължение на цял месец отборите измерваха своята сила, издръжливост, концентрация и остър ум.

Първият етап от състезанията се проведоха в градовете София, Пловдив и Варна. Предизвикателствата, в които участваха отборите, включваха демонстрация на умения, свързани със сила, бързина, съобразителност и продуктова ориентираност. От голямо значение за успеха на всеки отбор беше екипната работа и перфектна синергия между съотборниците.

Без изключение, всички участващи в шампионата отбори показаха голям ентусиазъм, добра комуникация, бързина, съобразителност и истински спортен дух. На финала един срещу друг се изправиха екипите на магазините SPORT DEPOT София Младост, SPORT DEPOT Retail Park Пловдив и SPORT DEPOT Варна Delta Planet Mall.

Големият финал се състоя на 27 юни на емблематичния стадион „Пловдив“. Именно там финалистите дадоха всичко от себе се, за да спечелят купата и да станат безспорните победители в SPORT DEPOT RETAIL CHAMPIONSHIP 2023.

С категорична победа купата спечели отборът на магазин SPORT DEPOT Retail Park Пловдив. Финалът на шампионата привлече много публика и беше отпразнуван със заря и факли на победата. Участниците получиха купи и медали, както и подаръчни ваучери от SPORT DEPOT. 

За първи път тази година беше присъден призът „Комплексен играч на шампионата“. За такъв заслужено беше обявен Даниел Христов от екипа на магазин SPORT DEPOT София Младост.

SPORT DEPOT RETAIL CHAMPIONSHIP се провежда всяка година в унисон с мисията и визията на компанията за спорта като страхотно преживяване и начин на живот. Шампионатът е само едно от събитията, които са насочени към служителите на спортната верига, чиито основни ценности са грижата за служителите, създаването на здравословна работна среда и предоставянето на допълнителни стимули, обучения и непрекъснато развитие. 

Други инициативи, насочени към служителите на спортната верига, са:

SPORT DEPOT Academy – проект на SPORT DEPOT, насочен към развитие на потенциала, компетенциите и позициите на служителите в компанията.

Провежда се целогодишно, като се състои от няколко модула или няколко вида обучения, обхващащи различни аспекти – процесни, продуктови, меки умения, мениджърски похвати и др.

SPORT DEPOT RETAIL CHAMPIONSHIP – състезания между магазините, развиващи състезателния и спортен дух, имащи за цел да обединят служителите в отбор, който да постигне обща цел, като ги мотивира към единство и взаимопомощ.

Игрите изграждат екипност, съдействат за развитието на силен колектив, подобряват общуването и спомагат за изграждане на приятелство, които от своя страна съдействат не само за подобряване на работната среда, но и за постигането на по-добри резултати в работата.

Общност Run+ – проект на SPORT DEPOT и НЛП-България, създаден с цел да се погрижи за мозъка и тялото на любителите на спорта.

„RUN+бягане“ включва индивидуални и групови занимания всяка неделя в столичния Южен парк. Всеки, присъединил се към Run+, става част от общност от активни, енергични, позитивни хора, които обичат да спортуват. Инициативата „Run+ Спорт за мозъка и тялото“ се провежда за четвърта поредна година и привлича много любители на бягането и активния начин на живот.