Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Добре дошли отново! Магазини SPORT DEPOT отново са готови да посрещнат своите клиенти

Уважаеми клиенти, колеги и партньори, 

Щастливи сме, че отново можем да ви поканим да пазарувате на място във всички магазини SPORT DEPOT и DISTRICT! Обектите ни извън търговски центрове вече работят, а останалите - отварят поетапно от 18-ти май. 

Екипът на SPORT DEPOT ви моли да се запознаете с тази информация, която ще ни помогне съвместно да осигурим вашата и нашата безопасност по време на пазаруване.


Всички магазини SPORT DEPOT и DISTRICT, намиращи се в търговски центрове тип Mall, отварят врати поетапно от 18 май 2020 година при засилени хигиенни мерки. Магазините SPORT DEPOT извън търговски центрове тип Mall вече от седмици обслужват клиенти при засилени хигиенни мерки. 

Магазините, които отвориха през април, са:

- SPORT DEPOT София, Младост 4 
- SPORT DEPOT София, Люлин
- SPORT DEPO Пловдив, Retial Park
- SPORT DEPOT Варна, Palah Center 
- SPORT DEPOT Бургас, жк. Славейков 
- SPORT DEPOT Дупница
- SPORT DEPOT Сливен
- SPORT DEPOT Хасково

Магазините, които започват работа от 18 май, са:

- DISTRICT София, Paradise Center
- SPORT DEPOT Стара Загора
- SPORT DEPOT Велико Търново
- DISTRICT Central Mall Велико Търново
- SPORT DEPOT Варна, Delta Planet Mall
- DISTRICT Варна, Delta Planet Mall
- SPORT DEPOT Пловдив, Mall Markovo Tepe
- SPORT DEPOT Бургас, Mall Burgas Plaza
- DISTRICT Бургас, Mall Burgas Plaza
- SPORT DEPOT Русе
- SPORT DEPOT Благоевград 

Останалите магазини SPORT DEPOT и DISTRICT очакват своите клиенти от 19 май.  

Вижте работното време на отворените магазини SPORT DEPOT>> 

Вижте работното време на отворените магазини DISTRICT>>

За да осигурим безопасно и спокойно пазаруване, въведохме:

1) пропускателен режим, организиран от служителите и охраната - осигуряваме пространство от 30 кв. м на един потребител в търговска зала;

2) за безопасността на всички, моля, посетителите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да носят маски;

3) всички наши служители също са оборудвани с ръкавици и защитни маски;

4) засилени мерки за хигиена и дезинфекция – извършва се редовно почистване на помещенията, работните плотове на каса, входните зони. На ваше разположение са осигурени дезинфектанти за ръце на различни точки в търговска зала. Моля, задължително дезинфекцирайте ръцете си след проба на обувки;

5) персоналът е инструктиран да предотвратява струпване на голям брой хора и да съблюдава за спазване на необходимото разстояние от 2 метра между хората.


За ваше удобство продължаваме да предлагаме продуктите си и онлайн. Може да откриете всичко за спорт и свободно време на www.sportdepot.bg и www.districtshoes.bg. Гарантираме най-високи мерки за сигурност и дезинфекция в складовите помещения и сред служителите, обслужващи вашите поръчки.

С цел да осигурим бързо, лесно и изгодно пазаруване за всеки, предлагаме безплатна доставка на обувки и облекла над 90 лв., както и на фитнес уреди над 200 лв. В магазини SPORT DEPOT и онлайн ви очакват намаления до -40% на всички нови колекции, както и намаления до -70% на над 13 000 предложения в нашия сайт.

Поради епидемичната обстановка и затрудненото положение в страната доставката на пратките ще се извършва до 15 работни дни. В определени случаи, когато стоката се намира в отдалечени складове, е възможно да има забавяне и над 15 работни дни. 

Забавяне има и при връщането на пари при отказ на поръчка. Връщането на пари се извършва в срок до 30 работни дни. За да получите парите си веднага, моля направете връщането в някой от нашите отворени магазини! Поради усложнената обстановка на работа за момента спираме услугата „Замяна на стока“. Ако даден клиент иска да замени стока, то той трябва да върне поръчаната стока, и да направи нова поръчка. Сумата от първата поръчка ще бъде възстановена. Стока, закупена онлайн, можете да замените само на място в отворен наш магазин.

Молим да ни извините и Ви благодарим за разбирането. Целият екип на SPORT DEPOT работи неуморно на максимален капацитет с цел да успее да обслужи всички наши клиенти. Бъдете здрави! 

Спорт Депо АД 
17.05.2020