Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Десетки хиляди фенове от цялата страна се докоснаха до магията на Формула 1

SPORT DEPOT и Puma бяха част от мащабното шоу на Гребната база в Пловдив

Над десет хиляди фенове от Пловдив и от страната станаха свидетели на RED BULL SHOWRUN – първото в България моторно шоу с участие на болид от Formula 1. Голямата звезда на събитието беше легендарният шотландски пилот Дейвид Култард, който направи серия ефектни турове с шампионския болид RB7.

Екзалтираните фенове посрещнаха шумно звездата на Formula 1 на импровизираната писта край Гребната база в града под тепетата. В серия демонстрации по трасе с дължина почти 1 км Дейвид Култард показа истинската мощ на болид RB 7. Пилотът изпита мощността на колата цели четири пъти и вдигна адреналина на хилядите любители на изгорелите гуми, аромата на бензина и на рева на мотора.

Многохилядната публика се наслади на двучасово шоу, включващо изпълнения и пърформанси на екстремно бързите момичета от дрифт такси, Red Bull атлетът и гуру на водните спортове – Никола Абаджиев и най-бързите в света електрически картове Kinetik, направени в България. За настроението на феновете се погрижиха поп изпълнителите 100 кила и Маги Джанаварова.

Част от атракциите в съботния ден край Гребната база беше фен зоната на SPORT DEPOT и Puma. Спортната верига беше един от основните партньори на Red Bull Showrun и се включи с допълнителни изненади за всички гости на събитието. Подаръци, забавни фотоси и късметлийска томбола очакваха всеки посетител на фен зоната.

Един от всички участници в томболата ще бъде късметлията, който ще спечели спортен екип на Puma на стойност 200 лв. Неговото име ще бъде обявено на 1 юли във Facebook страницата на SPORT DEPOT. Благодарим на всички малки и големи фенове за енергията, за доброто настроение и за хубавите емоции, които ни подариха по време на събитието.