Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Дамската колекция adidas Stay in Play – създадена да бъде до теб във всеки момент от деня

adidas създаде колекцията Stay in Play за активните дами, които имат нужда от технологично и комфортно облекло не само при тренировките, но и във всеки момент от деня. За лице на линията в България брандът избра младата и чаровна Джералдин Тодорова. 

В различни риалити формати Джералдин демонстрира завидна спортна форма и дух, подготовката ѝ е резултат от упорити тренировки, а лъчезарната усмивка често пъти е предизвикана и от задоволство от ефективните сесии.

Колекцията Stay in Play adidas предлага клинове и спортни сутиени с технология Aeroready. Тъканта на тези облекла е лека и влагозадържаща, което позволява потта да се отвежда от кожата и да се изпарява по-бързо, а ти да останеш суха по време на тренировката. Дизайнът на дрехите е съобразен с твоята активност, като те не ограничават движенията, осигуряват компресия на необходимите места, създават комфорт и позволяват по-дълго да останеш фокусирана в упражненията.

 

 

Сред предпочитаните материи за активни дейности и спорт, разбира се, е полиестерът. В повечето продукти в тази колекция са вложени рециклиран полиестер и материи, които са по-екосъобразни. Primeblue и Primegreen са висококачествени тъкани от рециклирани материали, резултат от амбицията на аdidas за намаляване на пластмасовите отпадъци и въглеродния отпечатък.

Тази година над половината от полиестера, използван в продуктите с логото на германската марка, е рециклиран. При производството на Primeblue се използва Parley Ocean Plastic – текстилна суровина от преработени пластмасови отпадъци, събирани в океански крайбрежни зони. Primegreen също са серия от висококачествени материали, сред които няма първичен полиестер. В селекцията adidas Stay in Play можеш да откриеш и дрехи от комфортна материя от памук, който е плод на устойчиво отглеждане.

 

 

adidas съчетава опит и иновации, за да предостави на жените, отдадени на спорта, качествени, комфортни облекла. Технологичните дрехи са подходящи не само за тренировката, но и за всяка друга активност през деня, която да започнеш с хъс и да завършиш с усмивка на удовлетворение от постигнатото.