Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Чакането свърши: от 22 юли синята фланелка е в магазини SPORT DEPOT и онлайн

Левскари, вие ще я превърнете в легенда!

Спортът създава емоции, които обединяват милиони хора по света. Отборът на ПФК „Левски“ радва своите фенове и зарежда с енергията на спорта, носейки екипировка от световния лидер adidas, предоставена от SPORT DEPOT.

От 22 юли SPORT DEPOT предлага на феновете официалната синя мачова фланелка на „Левски“ онлайн на sportdepot.bg, в магазин ABSOLUTE TEAMSPORT в София и в магазини SPORT DEPOT в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Плевен, Хасково, Велико Търново, Благоевград, Габрово, Ловеч, Дупница. Фланелката в истинско левскарско синьо е създадена от adidas. Всеки фен на „Левски“ може да демонстрира своята подкрепа и принадлежност към отбора, като носи фланелка на своя любим клуб.

В началото на юни ПФК „Левски“ и SPORT DEPOT обявиха подписването на стратегически договор. Отборът е облечен в най-новите и иновативни модели на adidas, които комбинират изящен дизайн със съвременната технология. Всеки елемент от екипировката е създаден с мисъл за перфектното изпълнение и комфорт на футболистите. Световният лидер е обличал отбора в едни от най-паметните победи в историята.

Нека заедно покажем подкрепата си към ПФК „Левски“ и да се потопим в духа на футбола. Заповядайте от 22 юли в магазин ABSOLUTE TEAMSPORT в София, в най-близкия магазин SPORT DEPOT или посетете нашия уебсайт – sportdepot.bg, за да се сдобиете със синята фланелка на „Левски“ и да се присъедините към невероятната футболна общност.

Очаквайте скоро в официалния магазин на ПФК „Левски“ и SPORT DEPOT - стилни обувки с любимото „Л“, проектирани специално за вас!

SPORT DEPOT е мястото, където футболните емоции оживяват. В магазините ни и на нашия уебсайт ще откриете широка гама от спортни артикули, включително футболни обувки, топки и аксесоари от adidas. Нашата мисия е да ви помогнем да достигнете до върха на вашия спортен потенциал и да се насладите на всяка игра.