Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Athlecia и Virtus: спортни и комфортни облекла за нея и за него

В моментите, в които се отдаваш на спорта, се вглеждаш в себе си и постигнатото, стремиш се към още и повече, за да изпълниш целите си, да укрепваш тялото и духа си. Така се разтоварваш от стреса, зараждаш се с енергия за деня, сила и устрем за преодоляване на предизвикателствата. Какво ти трябва? Време, желание, и, разбира се, подходящо облекло. Можеш да го намериш в SPORT DEPOT.

Защо то да не е с логото на една от двете нови марки в нашето портфолио: Athlecia - специално създадена за дамите, и Virtus, чието име не оставя съмнение, че дрехите са предназначени за мъже.

Облекла от двата бранда на датската компания Sports Group Denmark те очакват
в магазин SPORT DEPOT MEGA STORE и онлайн на sportdepot.bg.

Колекцията Athlecia комбинира в дрехите женственост и спортен стил. Продуктите са вдъхновени от уникалността на всяка жена и предназначени да я придружат във всеки момент от деня. Те са чудесен избор за онези дами, които оценяват и се наслаждават на комфорта в динамичното ежедневие, и за тези, които успяват да намерят време за пилатес или любимите йога практики.

Дизайнът и материите са подбрани така, че поставят удобството на първо място и позволяват различни съчетания, като там оставят място за креативността. Athlecia се стреми и към екосъобразността - брандът се фокусира върху иновативни материали, разумно използване на суровини, етични стандарти при избора на доставчици, рециклирани материали при изработването на опаковките. Многофункционалността на продуктите пък е още един аргумент за устойчивостта. Логото – семпло и женствено, отразява и пресъздава същността на Athlecia.

А марката Virtus се фокусира към мъжете спортисти, предпочитащи високоинтензивни тренировки. Мъжественият почерк и спортният стил в облеклата се комбинират с качество, иновативност и функционалност, които да задоволят нуждите на спортуващия, осигурявайки му комфорт. Кройките са внимателно създадени с изразени детайли, за да помогнат на атлета да извлече максимума от тренировката.

Athlecia и Virtus са част от бързоразвиващата се датска мултибранд компания за спортно и ежедневно облекло Sports Group Denmark. Тя е създадена през 2012 година, а основателят ѝ - предприемачът Бйарне Йепесин, си поставя за цел да създаде качествени и удобни продукти.

За десет години Sports Group Denmark създава свое семейство, като добавя в портфолиото си редица собствени марки, придобива други, ангажира се с продажбите на трети и всяка е специализирана за различни спортове, туризъм и активности на открито. Athlecia се появява през пролетта на 2017-а, а Virtus - година по-късно.

Двата бранда стъпват на натрупания към онзи момент опит на своите събратя. И тръгват по свой собствен път. Athlecia се насочва към дамите, които искат да се насладят на съчетанието от комфорт и женственост в облеклото и се отдават на йога и пилатес за здрав дух и здраво тяло. Virtus се обръща към спортистите, които предизвикват себе си с високоинтензивни тренировки в залата или навън.

Предлагаме ти селекция облекла от колекциите за новия сезон на Athlecia и Virtus
в магазин SPORT DEPOT MEGA STORE и онлайн на sportdepot.bg.