Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Адриан Христов - млада надежда в българския тенис и посланик на ASICS за SPORT DEPOT

С гордост представяме новото попълнение в групата на бранд посланиците ни, част от специална кампания по случай 25-тата годишнина на SPORT DEPOT. Тя представя лицата на SPORT DEPOT- вдъхновяващи атлети- посланици на доказани спортни брандове. Адриан Христов е най-младото попълнение в звездния отбор. Той е едва на 13 години, но вече има завидни постижения и демонстрира впечатляваща дисциплина. Като съвсем малък мечтае да стане адвокат, но призванието му, изглежда, е друго и той тръгва по пътя на спортните успехи. Гледайки олимпийски игри със своя дядо, Адриан се впечатлява от спорта тенис на корт и решава да опита да го практикува. Оказва се, че освен че му носи удоволствие, тенисът му се отдава.

Във все още краткия му кариерен път се нареждат множество призови места:

  • Първо място на „Royal Cup“ в Пазарджик 2020
  • Първо място на турнир от веригата на Royal Cup през 2022г. в гр. Сандански
  • Първо място на турнира във Виена тенис стар 2022
  • Първо място на турнир от веригата „Kinder“ + през 2022 г.
  • Първо място нa „Radomir Cup“ в Радомир през 2022

Устремен по пътя към успеха, Адриан Христов е млада надежда за българския тенис. Той проявява завидна целеустременост и постоянство. Затова е избран за посланик на известния бранд ASICS. Адриан има сключено споразумение за сътрудничество с ASICS и SPORT DEPOT и сме горди, че той е лицето на тази качествена марка.

Към момента Адриан тренира в тенис клуб "Про Спорт". Обича също да спортува лека атлетика, да играе волейбол и баскетбол. Определено спортът тече във вените на Адриан и сме сигурни, че пътят пред него ще е дълъг и славен. Заедно с ASICS заставаме зад гърба му и сме нетърпеливи да наблюдаваме успехите му. Виж кои са и останалите бранд посланици и лица на SPORT DEPOТ. Звездният ни отбор има много с какво да се похвали - и със спортни постижения, и със силни личностни качества!