Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Under Armour HOVR Mega 2 clone

UA HOVR омекотяване

Създадени за оптимално омекотяване и възвръщаемост на енергия, обувките са с междинна подметка с иновативната пяна HOVR, използвана в утвърдени модели за бягане и тренировки на Under Armour. Еластичната технология Energy Web обрамчва пяната за оптимална ефективност на HOVR и стабилност.

КУПИ СЕГА

Прецизно прилягане

Горната част е с нова за обувките за бягане на UA технологична тъкан, отличаваща се с адаптивност. Материята е еластична и структурата ѝ позволява да се оформя около стъпалото за прецизно прилягане и усещане, подобно на ръкавица, което да е персонализирано за краката на всеки бегач.

КУПИ СЕГА

Следи бягането си

С HOVR Mega 2 Clone можеш да проследяваш бягането си, за да анализираш представянето си и да постигаш по-бърз напредък в тренировките чрез приложението MapMyRun. При абонамент можеш да получаваш и ясни графики, аудио съвети и ценни напътствия в реално време, както и да създаваш свои маршрути.

UNDER ARMOUR RUN