Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Run Plus Win Pancharevo

BACK TO NATURE: RUN+ WIN/ПАНЧАРЕВО

СЪСТЕЗАНИЕ ПО ПЛАНИНСКО СМЕСЕНО БЯГАНЕ С БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАУЗА

КОГА?

  16.09.2023 г., СТАРТ ОТ 09:00 ЧАСА


КЪДЕ?

  НАЧАЛНА И КРАЙНА ТОЧКА – БЕНТА НА ПАНЧАРЕВО


КОЛКО?

  ДИСТАНЦИЯ ОТ 7.7 КМ.


Каним те на приключение в планината! Изпитай своята сила и издръжливост. Докажи на себе си, че имаш воля и хъс за победа! Допринеси за една смислена кауза, която ще донесе усмивки на деца и младежи с увреждания. Ще приемеш ли нашето предизвикателство?


Маршрутът на състезанието BACK TO NATURE: RUN+ WIN ПАНЧАРЕВО e с дължина 7.7 километра и денивелация от 150 метра. Настилката включва 5 км планинско бягане и 2.7 км - тротоар.

Стартът е при бента на езерото, след което при паркинга от към село Герман се влиза в гористата местност по панорамната пътека на Панчарево. Трасето минава покрай кръста, като след края на пътеката продължава покрай чешмата на "ВЕЦ Кокаляне" и минава по пешеходния мост над река Искър. Маршрутът продължава по алеите и тротоара на "Самоковско шосе" и завършва отново при бента на Панчарево. Едно трасе, включващо прекрасни гледки и малко от предизвикателствата на градската среда.

Контролното време за преминаването на маршрута е 1 час и 30 минути.


ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ ПРИКЛЮЧИ И НЯМА ДА СЕ ПРЕДЛАГАТ НА МЯСТО. БЛАГОДАРИМ ЗА ИНТЕРЕСА!

АКО СИ КУПИЛ ОНЛАЙН БИЛЕТ:
Билетите са в електронен вариант и се получават на имейла, посочен в твоя профил, в срок до 3 работни дни от покупката. Не е нужно да отпечатваш своя билет - достатъчно е да го покажеш на телефона/ устройството си в деня на събитието.

*Част от средствата ще бъдат дарени на Центрове за настаняване от семеен тип „Надежда“ и „Любов“, гр. Ловеч.Всеки участник в BACK TO NATURE: RUN+ WIN ПАНЧАРЕВО ще получи стартов пакет с комплименти от SPORT DEPOT и нашите партньори за събитието - Asics, Redbull и Rexona

СТАРТОВ ПАКЕТ


ТЕНИСКА Asics

СВЕТЛООТРАЗИТЕЛНА ЖИЛЕТКА

ШЕЙКЪР

МИКРОФИБЪРНА КЪРПА

ПРОДУКТ REXONA

НА МЯСТО ВСЕКИ УЧАСТНИК ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСВЕЖИ С ЕНЕРГИЙНА НАПИТКА REDBULL


ТЕНИСКА Asics | СВЕТЛООТРАЗИТЕЛНА ЖИЛЕТКА | ШЕЙКЪР | МИКРОФИБЪРНА КЪРПА |

НА МЯСТО ВСЕКИ УЧАСТНИК ЩЕ ПОЛУЧИ ПРОДУКТ REXONA, КАКТО И ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСВЕЖИ С НАПИТКА REDBULLНАГРАДЕН ФОНД

МЪЖЕ / ЖЕНИ

За най-бързите мъже и жени ще има и награди. Ето какво те очаква ако финишираш на едно от първите места:

*Събитието е благотворително.
Част от общата събрана сума ще бъде дарена на Центрове за настаняване от семеен тип „Надежда“ и „Любов“, гр. Ловеч.БИЛЕТИ ОНЛАЙН ВЕЧЕ НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ. ПРЕДВИД ГОЛЕМИЯ ИНТЕРЕС, БИЛЕТИТЕ СА НАПЪЛНО ИЗЧЕРПАНИ И НЯМА ДА БЪДАТ ПРОДАВАНИ НА МЯСТО. БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, ЗАПИСАЛИ СЕ ЗА УЧАСТИЕ!


АКО НЕ СИ УСПЯЛ ДА КУПИШ БИЛЕТ, МОЖЕШ ДА СЕ ВКЛЮЧИШ БЕЗПЛАТНО В СЪСТЕЗАНИЕТО ЗА УДОВОЛСТВИЕ, НО НЯМА ДА ПОЛУЧИШ СЪСТЕЗАТЕЛЕН НОМЕР И СТАРТОВ ПАКЕТ И НЯМА ДА УЧАСТВАШ В КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ. АКО ВЕЧЕ ИМАШ БИЛЕТ, МОЖЕШ ДА ВЗЕМЕШ СВОЯ СТАРТОВ ПАКЕТ И СЪСТЕЗАТЕЛЕН НОМЕР И НА МЯСТО, ПРЕДИ СТАРТА.

Виж колко лесно е всъщност да завоюваш победата. Делят те само тези стъпки:

Купи билет Back to nature: Run+Win. Напомняме, че част от стойността на билета ще бъде дарена на Център за настаняване от семеен тип „Надежда“ и „Любов“, гр. Ловеч.

Вземи своя състезателен номер и стартов пакет от 13 до 15 септември от магазин MEGA STORE. Ако не успееш в този период, можеш да получиш своя номер и стартов пакет на място поне половин час преди старта.

Ела на 16.09 преди 9:00 ч. на бента на Панчарево. Загрей физически и се настрой за предстоящото предизвикателство.

Достигни максимума на възможностите си и разбери дали си се класирал на някое от първите три места.Купи билет за Back to nature: Run+Win. Напомняме, че част от стойността на билета ще бъде дарена на Център за настаняване от семеен тип „Надежда“ и „Любов“, гр. Ловеч.


Вземи своя състезателен номер и стартов пакет от   13 до 15 септември от магазин MEGA STORE.Ела на 16.09 преди 9:00ч на бента на Панчарево. Загрей физически и се настрой за предстоящото предизвикателство.


Достигни максимума на възможностите си и разбери дали си се класирал на някое от първите три места.

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕШ:
ЕЛА ДОБРЕ ЕКИПИРАН.


УЧАСТВАШ ПО СВОЕ ЖЕЛАНИЕ И НА СВОЯ ОТГОВОРНОСТ.

НАБЛЮДАВАЙ ФИЗИЧЕСКОТО СИ СЪСТОЯНИЕ И СПРИ, КОГАТО ПОЧУВСТВАШ НЕОБХОДИМОСТ.


ДВИЖИ СЕ САМО ПО УТВЪРДЕНИЯ МАРШРУТ И СПАЗВАЙ ИНСТРУКЦИИТЕ.


РАЗРЕШАВАШ НИ ДА ТЕ СНИМАМЕ И ДА ТЕ НАПРАВИМ ИЗВЕСТЕН.


УЧАСТИЕТО ТИ Е С ЦЕЛ УДОВОЛСТВИЕ И ЛИЧНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ, А СЪЩО И ДОПРИНАСЯНЕ ЗА СМИСЛЕНА КАУЗА. КАТО БОНУС СЕ НАСТРОЙ И ЗА ЩЕДРИ НАГРАДИ.