Run Plus Win Back To Nature 2024

Предизвикай себе си, премери сили със себеподобни приключенци и допринеси за благородна кауза като участваш в BACK TO NATURE: RUN+WIN!


Дата

  23.06.2024 г.,
Начало на бягането в 09:00 часа


Маршрут


Кауза

  5 лв. от всеки закупен билет, ще бъдат дарени на сдружението „Бандата на 1500-те“. Бандата бавно променя действителността в общинските приюти за безстопанствени животни в София и се бори за по-добра информираност на гражданите по проблема и трайна промяна на отношението към четириногите.
Искаме да ги подкрепим в тяхната мисия, защото вярваме, че истинската сила на обществото се демонстрира чрез грижата за беззащитните.


СТАРТОВ ПАКЕТ


ТЕНИСКА NIKE

МЕШКА NIKE

БАР ROOBAR (на място)

БУТИЛКА DEVIN MINERAL&VITAMINS (на място)

НАПИТКА Red Bull (на място)

Стартовите пакети, заедно със стартовите номера, ще се получават в магазин SPORT DEPOT София Mega store от 19.06. до 21.06.2024 г.НАГРАДЕН ФОНД

МЪЖЕ / ЖЕНИ

За най-бързите мъже и жени ще има и награди. Ето какво те очаква, ако финишираш на едно от първите места:Билети

Онлайн продажбата на билети приключи. Благодарим на всички, които ще се включат в Back to nature: Run+Win Панчарево!
Закупеният билет се получава от участника на посочения в профила му имейл до 3 работни дни след деня на покупката. За получаване на стартов пакет и номер участникът трябва да покаже билета си на своя телефон или разпечатан. Стартовите пакети и номера се получават от 19.06.2024 г. до 21.06.2024 г. в магазин SPORT DEPOT София Mega store.

ПАРТНЬОРИ
Събитието е предназначено за лица, навършили пълнолетие към датата на събитието. Участие на непълнолетни лица се допуска само с предварително попълнена декларация от родител/ попечител и присъстващ на място придружител. Участие на малолетни лица не се допуска